Hirdetés

2022. november 29., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) MineFox54


MineFox54
őstag

Én még messze vagyok ettől, de neked addig is sok sikert kívánok :C

vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

(#2) Ellia válasza MineFox54 (#1) üzenetére


Ellia
őstag

Köszi!

(#3) Sethdobaloah


Sethdobaloah
senior tag

nem fog felborulni.
Ha szereted a szakmád, akkor csak örülni fogsz a kihívásoknak. Vagy csak csípőből sikerül minden, és sikerélmények hada vár.
Ha nem szereted, akkor meg kihúzod napról napra, ahogy eddig is csináltad.

DE: ezentúl neked fizetnek az idődért, nem fordítva :)

...csak én vagyok helikopter?

(#4) Ellia válasza Sethdobaloah (#3) üzenetére


Ellia
őstag

Felborulni alatt a napi rutint értettem :)

Szeretni szeretem az egyik felét a másikat nem annyira, de sajnos nincs olyan, hogy az egyik felét csinálom a másikat nem. Mindkettőt csinálni kell, maximum az arányok tolódnak picit.

(#5) Petyyyyy


Petyyyyy
addikt

Csupán a legjobbakat tudom kívánni a munkahelyedre (is).
Kell 1-2 hónap, mire kialakul és tökéletesedik a napi rutin.
Nem kell betoljni, nem fogják leharapni a fejedet szerintem, hisz tudják, hogy pályakezdő vagy, friss diplomás.
Aztán meg ha egyszer bekerülsz a vérkeringésbe, onnantól már no panic. ;)

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Gloryfy Gi15 St. Pauli Red Mirror eladó - shorturl.at/zNQ25

(#6) Cartman023


Cartman023
aktív tag

Van értelme a mesterszaknak, de szerintem csak néhány ledolgozott év után. Én is 1,5 év meló után kezdtem el idén az MSC-t. Sokkal jobb úgy tanulni, hogy a dolgok nagy részét már te magad is csináltad és tapasztaltad.

Első munkahelyen szerintem az a lényeg, hogy minnél több dolgot tanulj meg. Én az elején egy kicsit "hülyének" éreztem magamat, mert nem tudtam mit hogy kell csinálni (úgye elmélet vs. gyakorlat), de szerencsére hamar belejöttem.

Sok sikert és kitartást!

(#7) Petyyyyy válasza Cartman023 (#6) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Az MSC-s részhez írtakat én is köszönöm. Épp ezen a témán megy az agyalás itt is.

Az "én vagyok a leghülyébb" érzés nálam is megvolt az elején, sokat bosszankodtam miatta ha nem ment valami, vagy nem sikerült az általam szabott határidőre. Egyrészt mondták, hogy nem kell aggódni emiatt, másrészt belejön az ember.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever. Im the star || Gloryfy Gi15 St. Pauli Red Mirror eladó - shorturl.at/zNQ25

(#8) zulu_mester


zulu_mester
tag

Én is nemrég, 3 hónapja kezdtem az első "igazi" munkahelyemen. Az elején nekem is kb hasonlóak voltak az érzéseim, de max 1 hónap és minden sínen lesz. :) És sok sikert a melóhoz :)

"Te is fiam Bluethooth!"

(#9) Cartman023 válasza Petyyyyy (#7) üzenetére


Cartman023
aktív tag

Sok csoporttársam elment az egyetem után egyből MSC-re, de én inkább dolgozni mentem.
Így nekem 25 évesen van munkatapasztalatom, nekik viszont egy mesterszakos diplomájuk, és ugye tudjuk mit várnak el a munkáltatók igazán.
MSC-t szerintem levelezős munkarendben érdemes elvégezni, egy munkahely mellett. Kemény a kettő együtt, de véleményem szerint jövedelmezőbb lesz a jövőben. Legalábbis remélem.

(#10) Ellia


Ellia
őstag

Hazaértem, meg volt az első munkanapom :) Meglepően sok ismerős, volt iskolatárs lett a munkatársam. Őszintén kár volt tojnom, így elsőre nagyon jó a légkör, tele van "fiatalokkal". Ami húzós lesz: beletanulni pár nap alatt abba a munkafolyamatba amibe akik az előző évben kezdték a projectet 2 hónapot kaptak, jól hangzik mi? Azért a kávé nagyon jó és kifogyhatatlan! :)

Amit írtok az MSC-ről érdekes, teljesen más szemszög mint az enyém. Bár volt szerencsém beszélni ma egy lánnyal aki msc-én végzett fölöttem, de ő neki is az volt a véleménye, hogy fölösleges. De valószínűleg ez nem minden szakra lesz igaz.

[ Szerkesztve ]

(#11) celeron


celeron
senior tag

Szia!

Ha számít még egy vélemény leírom az én tapasztalataimat. Elvileg az MSc az egyetemi szint, de a kutyát nem érdekli hogy most BSc-d, van vagy MSc-d is. A cégeknek egy értelmes, egézséges józan paraszti ésszel megáldott emberre van szüksége, és ha még kommunikatív is vagy te vagy a főnyeremény.

Én csinálom az MSc-t, de ha most kellene kezdeni nem mennék bele még egyszer. Úgy is mondhatnám hogy felesleges lépés volt, nem nyújtott olyan fejlődést amire számítottam. Persze az hogy mennyit fejlődöm egyedül rajtam múlk, de amikor azt gondoltam az elején hogy majd ott már tisztán foglalkozhatok azzal a szakterülettel ami érdekel, és amire jelentkeztem, nagyot tévedtem. Sajnos a legtöbb tanár azért van az egyetemen hogy a számomra hót felesleges tárgyakat "megtanítsa" ami a szintén kutyát nem érdekli kategóriába tartozik, de így tud bennmaradni, szóval kell.

Lényeg a lényeg, jól tetted hogy elkezdtél dolgozni, és tisztán, sallangok nélkül tudsz az adott teületen fejlődni. Sok sikert kívánok neked a továbbiakban! :)

(#12) Ellia válasza celeron (#11) üzenetére


Ellia
őstag

Szia! Köszi szépen! Neked is sok sikert az egyetemen és a továbbiakban :)

(#13) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Sok sikert a jövőre nézve! :)

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Kring Angel-M ergonomikus irodaszék eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bjorgersson/index.html

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.