Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
Ma reggel frissen megint nekiálltam a desktop verzióval, de semmi pluszt nem adott. Viszont sikerült minden nekem fontos funkciót (transmission, samba) beállítanom ssh-n.
Ha fut a desktop, de nem használom, az jobban "pörgeti" a procit, jobban melegedik? Ha igen, nekiállok újra a Lite verziónak. Most csak kis bordák vannak a chipeken, lehet főlé rakok egy kis ventit mert folyamatosan fog menni.
A várakozásomat is felülmúlta ez a kis "kütyü", mini pc-ket nézegettem eddig, nem is gondoltam volna hogy a kis Pi 4 is alkalmas lehet nekem.
-
Darko
senior tag
Nagyon sokáig eltart mig parancssorból mindent beállítok. Ha a desktop változatot rakom fel akkor ott lehetséges a "grafikus" beállítás?
-
Darko
senior tag
Sziasztok!
Minap szert tettem egy Pi 4-re, a kérdésem az lenne, hogy:1. milyen op. rendszert tegyek rá, ha csak NAS-ra használnám illetve transmission-t futtatnék rajta? Eddig router-en futtattam a transmissiont, de már meguntam a max 3MB letöltési sebességet.
2. Az ajánlott op-rendszer telepítéshez rá kell-e dugnom monitorra a Pi-t, vagy elérem hálózaton keresztül? Hdmi kábelem nincs hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- BMW topik
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080 16GB/2TB NVMe/1200W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tartok tőle hogy már jól (el)állítgattam mindent.