Hirdetés

2021. január 26., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Just486


Just486
senior tag

A digitális hangátvitelhez: Próbáld meg lecsökkenteni a kívánt kimeneten a mintavételezési frekvenciát. Elvileg az sr606 elég magas rátákat is támogat, de egy próbát megér, nem?

[ Szerkesztve ]

That unconquered country we call the future

(#2) hussanas


hussanas
csendes tag

mondjuk pont az ssd ami nagyot dob a teljesitmenyen, gondolom majd potolod azert ? :D

(#3) Apone33


Apone33
őstag

Grat, a ház nagyon tetszik.

Play Hard!!!

(#4) franc0


franc0
őstag

Az SSD-vel kell kezdeni. A táp is overkill.
De végülis nem lett túl véristvános.

ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4

(#5) Repsol600


Repsol600
addikt

Jó lett. :C

4,22GHz volt a max amit húztál rajta és stabilan ment? Mekkora fesz kell neki így CPU-z szerint?

(#6) WZP


WZP
aktív tag

Miért dugtad a vinyókat SATA3-ra ? a SATA1 sebességét ritkán érik el, még a SATA2 is overkill, nyugodtan rakjál egy 830-as SSD-t 64-est vagy 128-ast arra a SATA3-ra.

Inter Arma Enim Silent Leges

(#7) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

A Nod Testvériség nevében, remek a háttér. :C

(#8) Narasim


Narasim
aktív tag

ÁÁÁ, pont a leglényegesebb elemet faragtad le! :Y ssd nélkül i7 3960-as proci sem érne semmit.

हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे हरे Góranga!

(#9) Silenzio


Silenzio
addikt

Nem flame-elni akarok, de azt hittem ezek a cumók 4.5-4.6 Ghz-et simán mennek alapfeszen. Akkor az, hogy a Phenom II-m 3.8-at megy alapfesszel, nem is olyan rossz eredmény. :))
Szép a gép, gratula hozzá!

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#10) djpety


djpety
tag

Grat! Ez a ház nagyon tetszik, legközelebb én is elgondolkodom valami ütősebb házon.

Én nekem meg most esik le, hogy a nagy kapkodásba hülye módon szereltem be a Freezer 13-mam annak idején :D :W

Nekem lefelé néz a ventillátor, és emiatt az utolsó memória foglalatba nem fért már el a RAM :D

Na majd átoperálom.

[ Szerkesztve ]

https://nyaripeter.hu/ | iPhone Xs |  Watch Series 3 | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: ESXi + XPenology

(#11) jocek91 válasza Silenzio (#9) üzenetére


jocek91
aktív tag

Nem egy technológia az intel és az amd... Meg proci és proci között is van különbség attól függ milyet fogsz ki, nekem a 2600k 4,7nél nembír többet, van akinek vizzel megy 5 fölött.

(#12) Silenzio válasza jocek91 (#11) üzenetére


Silenzio
addikt

Érdekes... Azt hittem ezek majd' mindegyike 5 Ghz felettig tuningos.

A Phenom II-esek e tekintetben nagyon hektikusak, de én direkt úgy vettem, hogy tuningos. Aranyáron, teszem hozzá. Pedig nem szorzólock mentes, ráadásul papíron Athlon II. Mégis az ország egyik legjobbja, ha nem a legjobbja.

Amúgy azt én is tudom, hogy az Intel nagyon elhúzott. Én is Ivy-t fogok venni, pedig 10 sz.gépem egyike sem volt Intel, sosem volt Intelem. Nehéz helyzetben az AMD, az Intel többet szánhat fejlesztésekre, árverseny meg szinte nincs is. Azért azt ne feledjük, hogy az AMD elég sok dologban úttörő volt: az FSB száműzése, a memóriavezérlő integrálása, stb.

[ Szerkesztve ]

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#13) Cifu

Just486: Mikor már PCM sztereo 44.1khz-et állítottam be, és nem volt képes fogadni az erősítő, feladtam. Anno a 4870X2 gond nélkül kiadta a 7.1 48khz-et is. Valami bibi lehet itt, de nem volt időm és lelkierőm végigverekedni magam rajta. Egyszer sor kerül rá. :)

hussanas: Persze, idővel tervben van, de ahogy mennek le az SSD árak, úgy voltam vele, hogy inkább egy második 2 terrás vinyó, mint egy 128 gigás SSD. Per pillanat tárhely > sebesség volt az állás. :)

Franco: A táp overkill, tudom, egy 500-550W-os is elég lett volna, pláne, hogy nem tervezek CF-et. Viszont amennyire én utánaolvastam ennek, általában olyan 50%-os terhelésnél a legjobb a tápok kihasználtsága (hatásfok, hőterhelés, stb.). Márpedig az én gépem olyan ~300W körül vehet fel terhelve. Így pedig a 650W-os táp még ideális.

Repsol600: Terhelve 1.22Volt CPU ID szerint. Én 4,22-vel használom, de 4,43Ghz-en stabil ilyen fesz mellett, még BF3 alatt is. :)

WZP: A kérdés jó, SATA3-as vinyók, gondoltam SATA3-as csatlakozóra rakom őket. Bevallom most megfogtál, mert nem tudom, hogy a sebességük mennyivel csökken, ha SATA2-re dugom őket. De ki fogom próbálni. :)

Silenzio: Nézz be az i3/i5/i7 Ivy Bridge topicba. ;)
Levegővel 4,5Ghz körül a reális eredmény általában emelt fesz mellett.

Hozzá kell tenni, hogy már régen nem csak a freki számít. Pont az AMD vezette anno be emiatt az pluszos jelölést még az Athlonok esetében hajdanában-danában. Ma meg már semmiféle alapot nem ad igazság szerint. :)

Én az AMD vs. Intel csatába nem szeretnék beleszálni. Igazából erősen gondolkodtam, hogy újból AMD-m lesz (utóbbi két gépem: AMD Athlon X2 4400+, majd Intel C2D E8400), ám annyira dicsérte mindenki az Ivy Bridge / Sandy Bridge procikat, hogy úgy gondoltam, maradok Intel vonalon. Egyébként én is visszasírom a régi időket, amikor az két nagy gyártó tényleg komoly versenyben volt. Az AMD most a beépített IGP terén vezet, de az meg a játékosokat nem hatja meg annyira. Ha HTPC-t építettem volna, biztos AMD-t választok. :)

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#14) Silenzio válasza Cifu (#13) üzenetére


Silenzio
addikt

Nekem Asrock AM2+-os lapom van, 0.6V-tól 1.5-ig bármit megadhatok, semmi plusz/mínusz nincs.

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#15) Cifu válasza Silenzio (#14) üzenetére

Őőőőő.... Ha jól értelmezem, az Athlon pluszos megjegyzésre ugrottál... :)

Szóval anno, amikor a Mhz-ek (sőt, már a gigahertzek) voltak még a meghatározóak egy CPU erejének demonstrálásában, akkor az AMD olyan megoldásokkal kezdett előjönni, hogy az Athlon XP CPU-k azonos frekin bizony gyorsabbak voltak, mint a konkurens Intel Pentium 3-asok. Szóval a típusjelzésük ezt tükrözve lett például 1500+ (1330Mhz esetén), egész pontosan PR 1500+, ahol a PR a Pentium Rating-et takarta. :)

Arra akartam utalni, hogy nem célszerű a Ghz-ek bűvöletében élni, és úgy hasonlítani össze két CPU-t, hogy hány Ghz-en futnak. :)

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#16) Cifu

ŐŐőőőő... egy kis segítséget kérnék. Belinkeltem három képet a tuning kapcsán, amit korábban itt a fórumban töltöttem fel (itten látható). A képek linkje viszont nem élt, most javítottam őket.

Mi lehetett a baj? Vajon? Mondjuk Logout helyett Gamepod-os volt a link, de elviekben ez ugye nem számítana, nem?

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#17) fezlergabor válasza Cifu (#13) üzenetére


fezlergabor
addikt

Semmivel nem lesz lassabb a hdd, ha sata2-re dugod. Egyébként azok a 2 terrás vinyók 5400rpm-esek? Gyorsan vegyél ssd-t, az nagyon nem rendszer alá való szvsz..

120-as is van már 26k körül (agility 3), de bőven elég a 60gb-os változat is.

Tuning: na igen, ez nagyon szerencsefüggő.
A közelmúltban építettem egy gépet egyébként ismerősnek, az elég szerencsés összeállítás lett ilyen szempontból. Egy 2600k-t vetettem vele apróról, az volt 58k oemként, de elvileg újonnan. Asrock Z77 Extreme4-M-ben szépen megy 4,5GHz-en, teljesen stabilan. Szintén Freezer 13 PRO hűti, 60fok körül megáll (mondjuk igen jó hűtés mellett --> haf932), s a szobában sincs meleg (~23fok).

[ Szerkesztve ]

(#18) skydragon


skydragon
tag

Jó cikk,manapság már valóban nem mérvadó az órajel és az ssd tényleg sokat dob a rendszer Őszteljesítményén még egy raptor vinyó nincs pakliban az ssd-kel ráadásul azok hangosak mint a fene :)

(#19) Cifu válasza fezlergabor (#17) üzenetére

5400rpm WD Green ERX series. A csendes üzem elvárás volt velük kapcsolatban, teljesítik is. A sebesség terén pedig nagy file-ok másolásakor 80-83MB/s a sebességük, amit azért SATA2-nél még nem volt szerencsém látni. Szó se róla, az SSD ennél egy "picit" gyorsabb. :P

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#20) fezlergabor válasza Cifu (#19) üzenetére


fezlergabor
addikt

A sata2 is tud 300MBps-t, hidd el azon is mennének ennyivel. Egyébként rendszer alá a szekvenciális sebesség tökmindegy. Az elérési idő a lényeg, ami egy 5400rpm-es hdd esetén nagyon nagy.

[ Szerkesztve ]

(#21) Cifu válasza fezlergabor (#20) üzenetére

Nos, köv. fizuig várni kell akkor is, nincs mese. Így is jelentősen túlléptem a tervezett keretet. :DDD

Egyébként igen, tisztában vagyok az elméleti sebességhatárokkal, de SATA2-nél akkor sem nagyon láttam 50-60MB/s-nél nagyobb sebességet nagy file-ok másolása esetén sem.

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#22) skydragon


skydragon
tag

szinte tök mind1 ezek az értékek aki használ ssd-t és előtte hdd-n volt a rendszer tudja ég és föld a 2 legyen szó szinte bármilyen ssd-ről vagy hdd-ről,volt kisebb raptor vinyóm de azon kivül hogy fülvédőben kell játszani és ha bent hagyuk a gépet tölteni a szomszéd felkell annyira hangos még az se veszi fel a versenyt az ssd-vel hiába a 10 000rpm.

(#23) djpety válasza fezlergabor (#17) üzenetére


djpety
tag

Én szerintem rendszer alá (főleg a mai rendszerek alá egy 120 GB-os javallott). Ha feltelepíted a főbb alkalmazásokat is rá, akkor is jó ha marad szabad hely bőven. Nekem kikapcsolt hibernálással és lecsökkentett lapozófájl mérettel van 56 GB szabad helyem, ami egyúttal az élettartamra is jó hatással van, másrészről ha újabb programot akarok telepíteni, még mindig van hely.

Na persze, használattól is függ, de ennyiért inkább a 120 GB :)

https://nyaripeter.hu/ | iPhone Xs |  Watch Series 3 | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: ESXi + XPenology

(#24) Cifu

Az SSD ellen szól pár dolog:

-Mint említettem, kellett a tárhely. 2TB > 128MB... :)
-A gondom az SSD-vel annyi, hogy az nem hat meg, hogy 20 sec alatt áll fel a windows és nem 35 másodperc alatt (per pillanat nekem ennyi idő kell neki). Nem szoktam naponta többször ki- és bekapcsolni a gépet. Ha adott pillanatban nem kell a gép, de még aznap használni akarom, akkor sleep üzemmód. A böngészésnél a cache-t sokan a HDD-re szokták átpakolni (vagyis megint nem nyújt előnyt az SSD), játékoknál meg akkor mindig az aktuális játékot rakjam fel az SSD-re? A Steam könyvtáram több, mint 100Giga, az például alapból nem is férne egy 128-asra rá... :)

Nem vitatom el az SSD előnyeit, de úgy vélem, hogy egy kicsit a "divat" is lett az alkalmazása, és nem feltétlen a racionalitás szól mellette. Ha már SSD-t veszek, akkor én például nem fogom a böngésző cache-t átrakni HDD-re, mert akkor mi értelme az SSD-nek, ha pont az előnyeit nem használom ki?

Eredetileg terveztem bele SSD-t, de most per pillanat ingázok a között, hogy vegyek egy 128-ast, illetve, hogy várjam meg, amíg legalább a 256-osok ára ésszerű szintre menjen le, az árak úgy is csökkenő tendenciát mutatnak. Aztán akkor talán ráfér minden sűrűn használt cucc az SSD-re, és mehet onnan.

Tudom, érzem, hogy sokak szemében tüske az SSD hiánya egy új gépnél... :D

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#25) WZP válasza Cifu (#24) üzenetére


WZP
aktív tag

Tárhelyet kivéve nem értek egyet, az SSD egy hatalmas boost a gépnek, ami legfeljebb akkor nem tűnik fel ha valaki csak facebookozik. Böngésző cache, page file, TEMP, mind az SSD-n, arra van hogy kiszolgáljon, csak a torrent marad távol tőle. Játékot kb nem is érdemes rárakni, főleg ha nem minimumon játszol, mert különben biztos, hogy a VGA fogja a betöltés idejét meghatározni, de ha nagyon akarod egy-egy játékot is rá tudsz rakni még a STEAM-ből is, NTFS junction használatával.

Inter Arma Enim Silent Leges

(#26) Cifu válasza WZP (#25) üzenetére

Ehhh... annyira egy irányba próbál terelni mindenki, hogy már magamat se tudom meggyőzni... :DDD

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#27) skydragon válasza Cifu (#26) üzenetére


skydragon
tag

cache-t ramdiskre szokás pakolni és már nincs is sebesség csökkenés,oké hdd még mindig kell ahogy szerintem ssd melet mindenki arra pakolja a nagyi receptjeit viszont rendszernek és nem csak a boot idő miatt ha csak az változna kit érdekel lassabban hozom fel a sört de a rendszer maga is gyorsabb napi használatban főleg gyakran használt progiknál.

(#28) ViZion


ViZion
félisten

Élvezettel olvastam, pár apró helyesírási hiba van, de a stílus nagyon tetszik!

A ház szép, tetszettek a megjegyzéseid, sok olyan volt, mintha "én mondtam volna".
A tápot kicsit túlzásnak érzem, inkább vettem volna kisebbet és SSD-t mindenképp! HDD-ket rakd SATA 2 csatira, bőven elég, és máris lehet Sata 3 SSD-t rádugni :K
Hűtő tetszik, tuning szép és jó, de magam is a mértékletes megoldásokat keresem, mivel az idő nagy részében netezek, filmet nézek - oda nem kell elképzelhetetlen sebesség (és fogyasztás). Összességében jó konfig ez, a hangal nem tudom mit lehetne, esetleg valami hangkártyával kipróbálni?

skydragon: SSD-t azért is szeretem, mert pl. netezés alatt kikapcsolja a HDD-t, kussol a gép.

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#29) Gamer21


Gamer21
tag

És még azt mondják hogy a PC hanyatlik.

Zsír kis géplett Gratula.

Nyújtsd mindig a legtöbbet , ne elégedj meg azzal ami vagy ! Próbálj meg az lenni AMI LEHETNÉL !!!

(#30) Cifu

@Skydragon: Ejj, akkor viszont megint ott tartok, hogy lehet nem lett volna rossz a 16giga ram a ramdisk miatt. :)

Rossz szokásom, hogy a mozillában 140-150 böngészőfül van megnyitva, úgyhogy a mozilla eszik alapból 2, néha akár 3 giga ramot, a cache méretét meg se merem mondani. :)

@ViZion: Jól van már, jól van már, lesz majd SSD bele. Ne bántsátok szegény kis testemet. :D

Amúgy a C1E miatt böngészéskor legtöbbször 1,6Ghz-en fut a proci, úgy veszem észre, hogy a fesz is leesik ilyenkor (1,16-1,18 volt a CPU ID szerint), a hőmérséklet meg 33-35°C körül mozog.

Táp dolog... leírtam, hogy én a saját kis nézeteim miatt a gép hozzávetőleges teljesítményét kb. 2x szorzóval számolom, és így szoktam tápot nézni. Igen, tudom, hogy túlzás, de alapvetően szeretem a robosztus, túlbiztosított megközelítést. Mondjuk úgy, hogy ez egy picit már rigolyám lett. :D

Hangkártya: a "gond" az, hogy 7.1-es hangfalrendszer van a számítógépszobában. Most vagy analóg megoldás megy, de akkor zajszint ismét, vagy pedig optikai, mint az említett Terratec Aureon kártya, de akkor meg limitálva vagyok 5.1-re. A HDMI ideális megoldás... lenne. Lehet egyszerűbb egy új erősítő... csak tudnám, hogy mi a probléma a jelenlegi felállással. :(((

@Gamer21: Köszönöm. :D

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#31) Madn!ght


Madn!ght
őstag

Köszi a cikket, érdemes volt elolvasni. :R
;)
Jó kis gép lett, gratula hozzá! Csatlakozom az előttem szólókhoz, fájó pont az SSD hiánya.
Tapasztalataim szerint az elmúlt években a leglátványosabb gyorsulást hozta számomra az összes vásárolt hardvereim közül.

Korábban szívás (és egyben büntetés) volt egy rendszer újratelepítés. Most kb 8 perc egy win7 64 bit, a programok telepítése pedig párhuzamosan is villámgyors. (pedig "csak" egy vertex 2-em van)

₪ Herbalife Nutrition ₪ (rendelésben tudok segíteni) - FB: fit2gether

(#32) franc0 válasza Cifu (#30) üzenetére


franc0
őstag

Ezzel a táp közelítéssel az a gond, hogy vehemenciádtól függően csak az idő töredékében fog ez felvenni 300W-ot, ha egyáltalán.
Ha pedig alacsony a táp terhelése, ugyanúgy csökken a hatékonysága, mintha túl lenne terhelve.

Hozzáteszem, ez egy nagyon fasza táp, szóval ha csak azt mondod, hogy neked ez tetszett mindenféle anyagi racionalitás nélkül, akkor nem tudok mit mondani.
De jobb lett volna egy CTG-500 és egy SSD.

Na ígérem többet ezzel nem baszogatlak, élvezd a gépet :)

ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4

(#33) ViZion válasza franc0 (#32) üzenetére


ViZion
félisten

+1
Bizony, a csúcs terhelésre kell adni max. még egy kis plusszt (10-20%), bár igazság szerint némi túlterhelést a tápoknak is kell bírni (természetesen nem a folyamatos, hanem az impuzus-szerűt). Magam 500W-ost használok, bár 400-450W hatékonyabb lenne.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#34) Cifu válasza franc0 (#32) üzenetére

Hozzá kell tegyem, ez a megközelítés még a régi Chieftec 500W-os korszakból származik, amely két 12V-os ággal bírt, és a két 12V-os ág nem tudta a teljes, névleges teljesítményt.

Így utólag átgondolva amúgy tényleg túlzás.

A Corsair tápokkal egyébként igen jó a tapasztalatom, és ha már Corsair ház, meg ram, akkor a Corsair táp is jól mutat benne (még Corsair SSD kellene akkor már. :P).

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#35) djpety válasza Cifu (#30) üzenetére


djpety
tag

Nekem 10GB RAM mellett 512MB van böngésző cache-nek. Szerintem ennyi elég neki. Bár nekem jelenleg "csak" 54 fül van nyitva :D, de az a cache-t nem igazán befolyásolja.

Hogy beálljak a sorba, én is csak az SSD-re tudlak biztatni, fél éve 2 db vinyó volt a gépemben, egy 500GB-s volt a rendszer + játékoknak, és egy 1,5TB-s a letöltések, tárolásnak. Mióta SSD van, nem azt látom, hogy a proci programok betöltésekor 30-40%-on vagy alacsonyabban pörög, hanem 100%-on megy minden mag. Tehát látszik, hogy a vinyó igazán szűk keresztmetszet volt. Mivel játszol, az nem okoz gondot szerintem, ha vinyón vannak a játékok, mivel azt már a rendszer nem használja minden féle lapozófájlokra, és rendszer programokra, ezért szinte csak a játék használja azt dedikáltan.

[ Szerkesztve ]

https://nyaripeter.hu/ | iPhone Xs |  Watch Series 3 | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: ESXi + XPenology

(#36) ViZion válasza djpety (#35) üzenetére


ViZion
félisten

54 tab :Y gtondolom 5 monitorod van, egymás mellett, kiterjesztett asztallal

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#37) djpety válasza ViZion (#36) üzenetére


djpety
tag

Egy mezei LG 22"-os, 16:10-es monitor :D A faviconokból még tudom melyik mi :DDD

[ Szerkesztve ]

https://nyaripeter.hu/ | iPhone Xs |  Watch Series 3 | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: ESXi + XPenology

(#38) Ringman válasza ViZion (#36) üzenetére


Ringman
veterán

nem sok az, pdf-ek nyitogatásával kifejezetten könnyen összejöhet :)

-
más:
nagyobb tápot a halkság miatt is szoktak venni, nálam egy corsair cx400 (ami 360-as seasonic igazából) hangoskodott teljes terhelésen (hd 5830+phenom2 x4-945), xfx 550 (szintén seasonic :) ) meg csöndben van.

szerk:
nálam a firefox cache a memóriába van átrakva:
browser.cache.disk.enable -> False
browser.cache.memory.enable -> True

[ Szerkesztve ]

"Méltatlan azt firtatni, hogy az új szabályok szerint két korty ital között le lehet-e venni a maszkot a vendéglátóhelyeken." – folytatta a tisztifőorvos

(#39) Cifu válasza ViZion (#36) üzenetére

A 140-150 tab sem rendkívüli nálam, nem kell sok monitor. Mozilla és Tab Mix Plus. :)

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#40) ViZion válasza Cifu (#39) üzenetére


ViZion
félisten

Nálam a ~15-20 tab a max, de akkor már úgy érzem túl sok... :D
Én inkább gyorsindítós / kedvencekből kattintós vagyok :), de ugye kinek mik a szokásai.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#41) Cifu válasza ViZion (#40) üzenetére

Ez addig működik, amíg korlátozott számú oldalt látogatsz / olvasol rendszeresen. De ha egy cikket írok, akkor ott van megnyitva alapból 20-30 forrásoldal, akkor az onna nyíló további forrásoldalak, gyártók oldalai, stb... Ha minden egyes alkalommal kedvencekből keresném ki azt, ami éppen szükséges, akkor nagyságrenddel lassabban menne az egész - tudom, próbáltam én már minden félét. :D

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#42) 14Spike88


14Spike88
tag

Brotherhood Of NOD! :)
Szép kis írás, egyébként:)

Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-

(#43) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Nem rossz szerkezet lett, mondjuk valahogy az Ivy Bridge-dzsel nem szívesen paktálnék le, valahogy nem hoz annyit a konyhára.

De szép teljesítmény.

- SSD
- Zárt rendszerű vízhűtés, én még ezzel egészítettem volna ki :)

Eladó: Poco F1 - 6/128-as: 50 ezer forint

(#44) LFefe válasza Cifu (#30) üzenetére


LFefe
csendes tag

Halihó nem lehetséges hogy az a probléma hogy ezeken a 7-es radeonokon 1.4-es hdmi van?
Az erősítődön meg gondolom 1.3. Túlságosan nem értek a dologhoz de nem fordulhat elő hogy van valami kis eltérés??? kompatibilitási probléma lefelé??? Remélem nem írtam nagy hülyeséget.

(#45) kromatika


kromatika
veterán

érdekes írás.gratula.

(#46) djpety


djpety
tag

Prohardver SSD-s játékon résztveszel, aztán ha nyersz, le van tudva az SSD gond :DD

https://nyaripeter.hu/ | iPhone Xs |  Watch Series 3 | MBP 13" | LG 35WN75C-B | tv 4th gen | Shadow PC | NAS: ESXi + XPenology

(#47) aram01


aram01
nagyúr

kellemes gép lett,gratulálok,ár fölött én siklottam csak át?

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#48) Cifu válasza aram01 (#47) üzenetére

Nem írtam bele, csak a ház árát (én még drágábban vettem, ~30e Ft-ért, azóta esett egyett, most 27e Ft körül látni már a webshopokban is), de ha nagyon érdekel, mintegy 300e Ft-be fájt az egész. Eredetileg úgy indultam neki, hogy 220, max. 250e Ft-t akarok költeni rá... :U

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#49) aram01 válasza Cifu (#48) üzenetére


aram01
nagyúr

kösz az infót,amúgy ez így szokott lenni.

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#50) Cifu válasza LFefe (#44) üzenetére

Hoi!

Ezen nem is gondolkodtam. Mindjárt utánanézek...

Bár megjegyzem, hogy az A656-os LCD TV-n is csak HDMI 1.3 van, és a sztereo hangot leszedi a Radír HDMI kábeléről...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.