Hirdetés

2022. augusztus 17., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Elit3Zotya


Elit3Zotya
senior tag

Úgy néz ki, hogy marad az ultra esetében a téglalap kialakítás a kamera esetében. Nehéz dolga lesz kamerában tovább fejlődni, de hátha sikerül a leica-val valamit előre lépni.

(#2) <Adamsky>


<Adamsky>
veterán

Éteri lenne, ha a 12S végre olyan lenne, mint amilyennek a 12-nek kellett volna. Nagyon bízom az új SoC-ban és/vagy abban, hogy a Xiaomi reszelt picit a hűtésen, esetleg a szoftveren, hogy - ha még erősen throttling-olva is, de - kibírjon pár szintetikus tesztet (de ami a legfontosabb, hogy ne főjön meg a telefon a nyári melegben).
A 8 gen 1-el ki sem kellett volna adni az előző szériát. :(((

(#3) Segal


Segal
veterán

Nem lennék meglepve, ha az event végén a mix fold 2 is beköszönne :C

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#4) joey04


joey04
titán

Már nagyon kellene valami kamerás szörny. Adósak vele nagyon.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#5) Essentials


Essentials
aktív tag

Ez amolyan fél éves "ráncfelvarrás"? Azaz nálunk néhány hónapos maximum, hiszen nemrég jelentek meg. A 12T-vel mi van? Valahol meg arról pletykálnak. Vagy a kettő ugyanaz? Ki tudja ezt nyomonkövetni? :F

Szóval a Xia vezérigazgatója a napokban azt válaszolta egy helyi közösségi oldalon, hogy a most megjelenő S széria nem lesz tesztelve a DXO Mark-on, mert "túl sokba kerül a teszt" ( mármint a szponzorpénzek? ), és azt a pénzt inkább a kamera fejlesztéseibe ölik, amit ezúttal a Leica kooperációjával reklámoznak.

Ezt akaratlanul is úgy értelmezheti az ember, hogy vége a DXO Mark "románcnak", és ezután a Leica kapja a pénzt, mert a kettő együtt túl magas költség? Valahol beismerésként is értelmezhető, mert a legtöbbünk már egy ideje ferde szemmel tekintett a DXO csapat felívelő karrierjére.

Hogy kerülhet képbe akkora mennyiségű pénz egy kamera minősítő tesztnél, amit egy olyan globális mammutvállalat is megérez, mint a Xiaomi? Mennyire hihető ezen pénzek tudatában a rangsorolásuk? Minél többet fizetsz, annál tekintélyesebb helyet kapsz a listában? :( :D

[ Szerkesztve ]

(#6) joey04 válasza Essentials (#5) üzenetére


joey04
titán

A dxo rangsorára értelmes ember eddig sem figyelt. :)

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#7) Essentials válasza joey04 (#6) üzenetére


Essentials
aktív tag

Nem nevezném ostobának azokat, akiket beszippant a gyártói PR. Elég sokan vannak "átlagos vásárlók" ,akik félrevezethetőek ilyen pontszámokkal, mert nem ásnak bele olyan mélyen a tech témába, ahogy például mi. Nekem már a Huawei Mate 20 Pro idejében is sántított ez a "tesztelés", ott is voltak anomáliák, leszedett, majd kijavított pontszámokkal.

[ Szerkesztve ]

(#8) macii97 válasza <Adamsky> (#2) üzenetére


macii97
senior tag

Használom egy ideje a 12 Pro-t, nagyon jó telefon. A nemzetközi verzió közel nem olyan forrófejű, mint a kínai amivel az első tesztek jöttek, ezen akárhányszor lefut bármelyik teszt :K
Ami igaz, hogy fel tud melegedni, de még ebben a hőségben sem zavaró módon.
Üzemidő mondjuk átlagos 1 napos, kijelző + kamera csúcs!

(#9) <Adamsky> válasza macii97 (#8) üzenetére


<Adamsky>
veterán

Jó rég volt Xiaomi-s telefonom (Mi 2s), akkor sokat ROM-oltam is ...
Gondolom ma is van kínai és global ROM, nem? Gyanítom az international verzión utóbbi van. Lehet csak annyi történt, hogy kicsit állítgattak a szoftveres hőmenedzsmenten. Vagyis sokkal hamarabb veszi vissza a készülék a "tüzet", mikor elkezd melegedni.
Ilyen szempontból lesz - ha lesz - előrelépés az új SoC. Meglátjuk ...

(#10) prolad válasza Segal (#3) üzenetére


prolad
őstag

Lesz Mix Fold2, kérdés, hogy legalább Európába eljut-e. Illetve tesznek-e bele annyi energiát, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Az előd elég felejthető lett.

(#11) Aryon87


Aryon87
félisten

Kivancsi vagyok mit mutat fel ez az uj szeria. Legfokepp kamera szempontjabol..

Xiaomi 12X & Huawei Watch GT2 Sport + Xiaomi 11Lite 5G NE + Huawei P40Pro // Huawei P8 Lite / LG G4

(#12) Tocso1706


Tocso1706
csendes tag

Sztem kár véleményezni a kamerákat már ezen a szinten, mert úgy is a lehető legjobb lesz.
Az meg, hogy az ML chip által kiadott kép hogy tetszik full egyéni. Valaki azt mondja samsung, valaki iphone, valaki meg huaweit mond vagy jelen esetben xiaomit.

Ezekbe a kategóriákba már rossz képet nem tudsz lőni, vagy legalább is nagyon suta kell legyél :D

(#13) rdt89


rdt89
addikt
LOGOUT blog

De jó, hogy már az Ultra-nak is 2 változata van. :C

(#14) Donki Hóte válasza rdt89 (#13) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Nem hiszem, hogy lesz 12 Ultra, csak 12S Ultra lesz...

(#15) rdt89 válasza Donki Hóte (#14) üzenetére


rdt89
addikt
LOGOUT blog

Utánanéztem, igazad van. Mondjuk nem tudom, hogy az S honnan jött, de a Xiaomitól nem lepődők már meg ezeken a plusz karaktereken. :R

(#16) Cranberries


Cranberries
aktív tag

Matthias Harsch, a Leica Camera AG vezérigazgatója nyilatkozta egy pár nappal ezelőtt, hogy a Leica logo (piros korongba fehér Leica név) nem fog szerepelni egyetlen mobilon sem, ezt megtartják a saját termékeiknek. "Sima" Leica feliratok lesznek a mobilokon.

(#17) =Mentor=


=Mentor=
őstag

Számomra a Xiaomi 12 Lite az utolsó mentsvár, hogy lecseréljem az Mi9-em, feltéve ha normális kamerát kap... De már erősen gondolkozok, hogy a Realme GT 2/Neo 3 valamelyike lesz a befutó. Nevetséges az idei Xiaomi felhozatal, emelkedik az ár, de a tudás alig. Szerintem tévút, hogy lekicsinyítették az új csúcsmodelleket. Nekem már a 6.4 colos is kicsinek tűnik. :U

(#18) <Adamsky> válasza =Mentor= (#17) üzenetére


<Adamsky>
veterán

Ez vicces. Tele a piac 6.7"+ telefonokkal, de te sajnálod a kisebb méretű telefonra vágyóktól azt a maroknyi készüléket, ami van.

(#19) Segal válasza <Adamsky> (#18) üzenetére


Segal
veterán

Kis kijelzős telefonokkkal is tele a padlás, csak a csecsemőkezűeknek (is) semmi sem jó...
Általában véve panaszkodás hogy kicsi az akksi, nem a legdurvább a soc, nincs minimum 5 kamera stb. de a fizika az egy szemét dolog. Kisebb helyre kevesebb dolog fér el. Nem véletlenül nőttek meg a telefonok méretei.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#20) Donki Hóte válasza Segal (#19) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Már többször bebizonyosodott, hogy a felméréseken a felhasználók a kisebb méretű telefonok után ácsingóznak, a valóságban viszont fizetőképes kereslet alig van a kisméretű telefonokra.

A valós szavazás pedig az, amikor az emberek a pénzükkel szavaznak, sokkal nagyobb a kereslet a 6,4-6,5 coll feletti telefonokra :K

(#21) Aryon87 válasza Segal (#19) üzenetére


Aryon87
félisten

Nalam 3 fele meretu telefon van. 11T ami bazinagy (asszem 6.7 col), de megis pont az tetszik benne, tartalomfogyasztasra kivalo. 12X, ami meg "torpe" (6.2 col asszem), abban meg az tetszik, mert nagyon kezrefekszik. Es a koztes jelen pillanatban kakukktojas P40Pro, ami a ketto kozt van meretben (6.5 col talan). Na o az idealis szerintem.

Xiaomi 12X & Huawei Watch GT2 Sport + Xiaomi 11Lite 5G NE + Huawei P40Pro // Huawei P8 Lite / LG G4

(#22) <Adamsky> válasza Segal (#19) üzenetére


<Adamsky>
veterán

" ... telefonokkkal is tele a padlás ... "
Akkor ezt ideje lenne alátámasztani valamivel. Én link-eltem egy 124 elemes listát az elmúlt ~1,5 évből (2021-es modellévtől kezdve).
Szóval légy szíves mutass párat arról az ominózus padlásról, amire igaz:
• 150 × 70 mm-es befoglaló méret
• oprendszer: Android
• van benne NFC
... nem lesz belőle sok.
Ha, kicsit megengedőbb vagyok és a magasságot feljebb veszem (155 mm), de az igények közé felveszem az egyébként filléres extrának számító, de mégis eleve nagyon kevés készülékben jelenlévő vezetékmentes töltést, akkor vajon mi marad?

Egyébként hagyjuk már ezt, hogy "teli a padlás"! Pláne azért mert aztán legközelebb (nem feltétlen te, de lehet te is) jöttök, hogy igazából tényleg nincs annyi - kisebb - készülék, mert nincs rá piaci igény. Szóval el kellene már dönteni, hogy
a) van (ráadásul tele velük a padlás)
b) nincs, mert nincs is rá igény
... mert a kettő ellentmond egymásnak.

#21 Aryon87
Félve kérdezem meg, hogy minek neked 3 telefon? Én egyet szeretnék, ami mint mobil (!) eszköz számomra a legtökéletesebb. Ezen kívül van egy 8"-as tablet-em, számítógépem és TV-m. Utóbbiakat csak azért említem, mert tartalmat - komolyabb mennyiségben - tuti nem telefonon fogyasztok.

#20 Donki Hóte
" ... a pénzükkel szavaznak ... "
Nem látok mások fejébe, de én pl. azért nem "szavazok", mert nincs mire. A Segal-nak írt listába még azt fel se vettem, hogy ne legyen rajta notch, mert akkor konkrétan nem maradna készülék, amit említhetnénk.

Egészen biztos vagyok benne, hogy egy max. 2 kamerás, közepes SoC-al felszerelt (nem kell csúcs, ami csak fűt és fogyaszt), de a körítést (6-as wifi, 5.2-es bt., vezetékmentes töltés) meg nem spóroló kompakt készülék tarolna.

Amiért ilyet szerintem nem csinálnak a gyártók, annak oka hasonló lehet, mint az autóknál. A hegyomlás méretű, agyon-extrázott SUV-okat sokkal nagyobb haszonkulccsal el lehet adni, mint a kisebb vagy ne adj' Isten kis autókat (amik gyk. el is tűntek). Mindegy ez egy másik, hosszú sztori, de ebbe már nem mennék bele, mert így is hosszúra nyúlt ez a hsz.

[ Szerkesztve ]

(#23) Aryon87 válasza <Adamsky> (#22) üzenetére


Aryon87
félisten

11 Lite az páromé :) 11T az rám maradt egy baklövés során, majd elmegy piacra valamikor, és a 12x a fő telefon, ami a P40Pro-t váltotta sürgősen, miután az a szervizelést követően beázott (előtte 2 évig fürdött ahol csak lehetett, sose volt gond), így nyugdíjba vonult és csak fotózásnál veszem elő.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 12X & Huawei Watch GT2 Sport + Xiaomi 11Lite 5G NE + Huawei P40Pro // Huawei P8 Lite / LG G4

(#24) Karavik válasza rdt89 (#15) üzenetére


Karavik
veterán

Jelen esetben az S megkülönböztetés teljesen logikus mivel magasabban pozicionált szériáról van szó. 12S sorozat újabb generációs SoC-al jön (8+gen1) és fejlettebb kamera rendszerrel ráadásul most először Leica brandinggel. Még szép, hogy külön sorozatban megkülönböztetve kerül bemutatásra.

[ Szerkesztve ]

--- XIAOMI.EU the pure MIUI project --- [Mi 10 Pro 5G Global / 8+256GB / Solstice grey / Android12 + MIUI13]

(#25) Karavik


Karavik
veterán

Pont jól jön ki, mert 2022.07.18-tól megszűnik a beta ROM támogatás az Mi10Pro telómra és addigra talán beszerezhető lesz a kínai piacos 12S Ultra. Remélem itt nem követik el azt a hibát, mint 12 Pro esetén, hogy a kínai variánsban nem lesz B20 support...

--- XIAOMI.EU the pure MIUI project --- [Mi 10 Pro 5G Global / 8+256GB / Solstice grey / Android12 + MIUI13]

(#26) Segal válasza <Adamsky> (#22) üzenetére


Segal
veterán

Latod pont ez a fo problema.
Neked az nfc a fontos, masnak a kamera, harmadiknak az akksimeret, negyediknek a vezetek nelkuli toltes, de biztos lesz olyan aki meg mondjuk a jack csatlakozot hianyolna.
Magyarul ha 1 gyarto be is vallalja nemi kompromisszum aran a meretcsokkentest akkor nem kitoro orom es eladasi rekord lesz a jutalma hanem a siras hogy bezzeg a 20%-al nagyobb meretu telefonban tobb minden van...
Itt sajna tenyleg elmondhato hogy ha csak par darab is kaphato ilyen telefonbol es erdemi meretu igeny lenne ezekre akkor vinnek mint a cukrot...

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#27) joey04 válasza rdt89 (#15) üzenetére


joey04
titán

na vajon honnan? ;]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#28) rdt89 válasza joey04 (#27) üzenetére


rdt89
addikt
LOGOUT blog

S mint Super? Vagy ez a reménység jele? ;]

(#29) Karavik válasza joey04 (#27) üzenetére


Karavik
veterán

Onnan, hogy nekem legyen igazam abszolút értelemben, miszerint tavaly decemberben kijelentettem, hogy most nem lesz Xiaomi 12 Ultra ;]

--- XIAOMI.EU the pure MIUI project --- [Mi 10 Pro 5G Global / 8+256GB / Solstice grey / Android12 + MIUI13]

(#30) Aryon87 válasza Karavik (#29) üzenetére


Aryon87
félisten

De 12S Ultra lesz :))csak tuti nem nalunk..

Xiaomi 12X & Huawei Watch GT2 Sport + Xiaomi 11Lite 5G NE + Huawei P40Pro // Huawei P8 Lite / LG G4

(#31) Segal válasza Aryon87 (#30) üzenetére


Segal
veterán

Lesz az itthon is szerintem csak megint aranyárban. Tavaly még működött a 11 Ultránál az árfelezős trükk, de az eddig megjelent 12-es szériából kiindulva, idén sajnos már nem fog működni.
Pedig milyen jó is volt 280-ért 11 Ultrát venni :K #régenmindenjobbvolt :DDD

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#32) Aryon87 válasza Segal (#31) üzenetére


Aryon87
félisten

:K

Xiaomi 12X & Huawei Watch GT2 Sport + Xiaomi 11Lite 5G NE + Huawei P40Pro // Huawei P8 Lite / LG G4

(#33) Karavik válasza Aryon87 (#30) üzenetére


Karavik
veterán

Xiaomi 12S Ultra lesz az kétségtelen és később jön global változat is belőle, de ha a kínai piacos modell támogatni fogja a B20 -at akkor nem fogom megvárni a global megjelenést és nem is fog érdekelni a plusz felár miatt, ahogy szerintem sokan másokat sem ...

[ Szerkesztve ]

--- XIAOMI.EU the pure MIUI project --- [Mi 10 Pro 5G Global / 8+256GB / Solstice grey / Android12 + MIUI13]

(#34) <Adamsky> válasza Segal (#26) üzenetére


<Adamsky>
veterán

"Neked az nfc a fontos, masnak a kamera, harmadiknak az akksimeret, negyediknek a vezetek nelkuli toltes ... "
Az NFC és a vezetékmentes töltés - akárcsak a jack - filléres tételek, és mint nem egyszer láttuk, helyet is lehet nekik találni.
Ezzel szemben, ami drága és tényleg sok helyet foglal, az a kamerarendszer.
Mondhatod azt, hogy ez így kissé önkényes, de szerintem épp a kamerák számában, - esetleg minőségében - és persze a SoC-ok szintjén lehetne differenciálni. Ahogy teszi pl. az Apple is. Ugyan mini elvileg kivezetésre kerül, de egyfelől nagyon sokáig életben tartották, másfelől a "sima" 13 is jelentősen kisebb, és többet tud, mint az átlag Android-os mobil.
Szóval szerintem meg lehetne csinálni a "tuti" telefont, - vagy legalábbis azt, ami a többség számár bőségesen elegendő lenne mindenre (is) - de könnyebb drágán, nagy méretű "mindent bele" telefonokkal elárasztani a piacot.

Egyébként még mindig várom a listát - vagy legalább pár modell megemlítését - a "padláson lévő mobilokról".

(#35) joey04 válasza Karavik (#29) üzenetére


joey04
titán

Igen, csak azzal meg az a baj, hogy amikor kijöttek a hírek, hogy na akkor most lesz 12 Ultra, akkor meg a vitában azt magyaráztad, hogy igen, ez volt a logikus és ezt mondtad korábban. Tehát akkor meg ott nem lett igazad :D

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#36) badacsony


badacsony
senior tag

Xiaomi 12S Ultra brings 1-inch sensor, Leica optics and Snapdragon 8+ Gen 1
Xiaomi 12S and 12S Pro debut: Leica cameras, Snapdragon 8+ Gen 1 chipset

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D [Eladó fűtőventilátor - elektromos hősugárzó]

(#37) Karavik válasza joey04 (#35) üzenetére


Karavik
veterán

Minden tekintetben igazam lett, hiszen később is azt nyilatkoztam belső info alapján, hogy SD 8gen1 -el kizárt az Ultra. De nem kell féltékenynek lenni azért, mert jobban tudom, mint ahogy az adott esetben a hírekben megjelenik... :P

[ Szerkesztve ]

--- XIAOMI.EU the pure MIUI project --- [Mi 10 Pro 5G Global / 8+256GB / Solstice grey / Android12 + MIUI13]

(#38) Karavik válasza badacsony (#36) üzenetére


Karavik
veterán

Sajnos nincs B20 support a kínai piacos változatban. Mint kiderült, global variáns pedig nem lesz a 12S szériából.

[ Szerkesztve ]

--- XIAOMI.EU the pure MIUI project --- [Mi 10 Pro 5G Global / 8+256GB / Solstice grey / Android12 + MIUI13]

(#39) joey04 válasza Karavik (#37) üzenetére


joey04
titán

Féltékeny? Én örülök, ha a fórumon vannak belsős emberek akik szivárogtatnak ezt-azt. Csak ez most nem jött be. :)

Btw arról hozz inkább infót, hogy lesz-e majd újra olyan telefonjuk amiben nem csak 5x van, hanem 2-3x és mellette egy nagyobb zoom. Az lenne az álom, ha lenne egy sony féle megoldással egy zoom kamera ami 2x-ről indul és ki tudja tolni 5x-re, és a szenzorzoom használható eredményt adna 10x körülig, meg egy sima 10x mint samun.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#40) Ricardo válasza Karavik (#37) üzenetére


Ricardo
félisten

Olyan is volt tőled, hogy nem lesz 12-es ultra :U

(#41) <Adamsky> válasza Karavik (#38) üzenetére


<Adamsky>
veterán

" ... global variáns pedig nem lesz a 12S szériából." - bumm a fejbe!
Nagyon érzik a Xiaomi-nál, hogy mit, hogy csesszenek el. :(((

(#42) Donki Hóte


Donki Hóte
veterán

Korábban valaki valami fénykép alapján dedikált kameragombot vizionált a csúcstelefonra. Lett rajta dedikált kameragomb?

(#43) Donki Hóte válasza badacsony (#36) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Kicsit megnyugtató, hogy a GSMArena szerint a Leica végülis nemcsak a szoftvert babrálta meg, hanem az optika szállítójaként is részt vesz a projektben.

Bár a szoftver most még két beállítást kínál (egyik a Xiaomi tulajok által megszokott bazári, a másik egy visszafogott, Leica-sra hangolt), de hosszabb távon valószínűleg a csúcstelefonban csak a Leica profil fog maradni :K

(#44) badacsony válasza Donki Hóte (#42) üzenetére


badacsony
senior tag

Nincsen.

iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D [Eladó fűtőventilátor - elektromos hősugárzó]

(#45) Karavik válasza joey04 (#39) üzenetére


Karavik
veterán

Be jött az, hiszen tavaly decemberben a Xiaomi 12 széria bemutatásakor, a kapcsolódó topikban írtam itt MA-n, hogy most nem lesz Ultra, aztán pár nap múlva pedig még januárban megírtam, hogy SD 8 gen 1 -el egyáltalán nem is lesz Ultra, csak köv generációs SoC-al várható.

De itt nem is arról van szó, hogy bejött, vagy nem amit leírtam, mert nem jósoltam, hanem egyszerűen csak tudtam belső info alapján és ezt fogalmaztam meg anno.

--- XIAOMI.EU the pure MIUI project --- [Mi 10 Pro 5G Global / 8+256GB / Solstice grey / Android12 + MIUI13]

(#46) joey04 válasza Karavik (#45) üzenetére


joey04
titán

megint kezdjük? :D pár nap múlva. a velem való vitádban ez érdektelen. felőlem élhetsz alternítav valóságban engem nem zavar. :)

egyszerűen csak tudtam belső info alapján és ezt fogalmaztam meg anno.

pontatlanul.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#47) Karavik válasza joey04 (#46) üzenetére


Karavik
veterán

Én csak abban bízom, hogy a többiek megértik, mert te reménytelen eset vagy, így nem is érdekel mi a kínod a továbbiakban.

--- XIAOMI.EU the pure MIUI project --- [Mi 10 Pro 5G Global / 8+256GB / Solstice grey / Android12 + MIUI13]

(#48) joey04 válasza Karavik (#47) üzenetére


joey04
titán

te reménytelen eset vagy, így nem is érdekel mi a kínod a továbbiakban.

na akkor hasonlót gondolunk a másikról. akkor ebben legalább egyetértünk. :)

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.