Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Én is akkor vettem már, amikor sehol sem lehetett már kapni, de valahol csak rábukkantam. Annyi szépséghibája van azért, hogy az egyik dobozon látszik némi deformáció, mintha leejtették volna. De máig semmi baja és a hangja alapján a hangszóró része nem sérülhetett, mert az jó, nem torzít, vagy ilyesmi.
-
SunMount3r
nagyúr
Ha az SP-HF 1250B-re gondolsz, akkor nyilván, de ez jóval nagyobb is (itt figyel a PC-s asztalon velem szembe). A konyha meg kicsi (panel). Odáig meg még nem jutottam, hogy polcokat csináljak hozzá a falra, mert másképp nem lenne neki elég hely.
Amúgy volt már aki szidta a Topic-ban az R12U-t, hogy nagy csalódás volt neki. Persze az R19U már ránézésre komolyabb, meg duplájába kerül, de azért biztos, hogy az Edifier is gyárt (már) vackokat.
-
SunMount3r
nagyúr
Én meg az R19U-ra lennék kíváncsi, hogy mennyire jó, pl. a Genius SP-HF160-al szemben. Árban azért van némi különbség, de Edifier ide, vagy oda, a "siker" ettől még nem garantált. Releváns infót az itteni PC hangfalas Topic-ban nem találtam róla.
(A konyhába kellene egy kis Volumio-s Pi Box-hoz, bár az SP-HF160 tényleg jól szól az árához és a méretéhez képest, de 10-12K-ig még beleférne valami előrelépés.)
-
SunMount3r
nagyúr
Korábban pl. arról volt szó, hogy túl "gagyi" a táv, pl. a gombok érzete, minősége. Erre válaszoltam, hogy ezen lehet javítani egy jobb minőségű, külön betanítható távval.
mihez tanítod be ?? A Tv-hez nem?? -> És mégis hogyan "tanítod" be, ha nincs meg, vagy rossz az eredet táv? Mivel IR jelátvitelről van szó, ezért ezeket úgy kell betanítani, hogy az eredeti távból jövő IR jelet "fogja be" és tárolja el a memóriájában. Mégis honnan tudná ezeket az elég egyedi IR kódokat a táv csak úgy magától? Aztán vannak a Logitech Harmony féle távok, amik eleve tudják vagy kismillió készülék IR kódjait, de ezek sokkal drágábbak és korán sem biztos, hogy pl. egy ilyen hangfalhoz lesz hozzá megfelelő kód.
-
SunMount3r
nagyúr
Egy csomó jobb, akár "stúdió" hangfalnak is max. csak hátul vannak a "tekerőgombjai", ennél már egy fokkal jobb, ha oldalt. Amúgy én is a falnak mennék, ha folyton hátra kellene nyúlkálgatnom, ha hangerőt akarok állítani (a többit csak max 1x kell, ízlés szerint). Amúgy megoldási tipp a távra: vannak pl. az Ali-n überolcsón elég pofás "IR tanítható" távok, amire betaníthatók akár ennek a távnak a gombjai is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretett music centerem helyett szereznem kellett egy helytakarékos sztereó rendszert az asztali géphez.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Hamarosan teljesen átalakul az Amazon Alexa
- További aktív témák...
Állásajánlatok