- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
válasz
cintula187 #63 üzenetére
igaz ez nem Edifier.. de magáról a termékekről \ márkáról jók a visszajelzések, ha nincs hely.. magas. széles holmiknak EZT szerintem ízlésesen ellehet rejteni
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Kampó
senior tag
azért a 165mm es mély-mélyközepek már tudnak meglepetést okozni
ha jó a doboz és van benne csalafintaság
a cikkben emlitett music center egy 2000es évek eleje körüli Panasonic.. 3 utas hangfalakkal, külön csatikkal a mélyekhez és külön a közép\ magas tartományhoz. Otthoni zene "bömböltetésre" egy viszonylag nagy 5x5m es szobában sem kellene hangosabb több mélyet produkáló darab. A ház másik végében is zúg minden ha az extra bass rá van adva.. Nyilván ez megint a " csak huppog" kategória is lehet....
-
Kampó
senior tag
Meg tudni kell helyén.kezelni, én 35e ft ért nem vártam zenei, extazist.. illetve az hogy mi szól jól megint szubjektiv.. sokan hupákolós zenét hallgatnak.. na most itt a kis membránmérettel el is vérzik a dolog, aki maxtra tekeri a basszus egy ilyen hangfalnál.és várja a dobogó beleket rázó melyeket, de szerencsetlen csak "zörög" ropog a kis nyomurult mert nem arra van ekkor jön a.. hátbez de sz""""r.., felkiáltas, ellenben ha van egy 2.1 2 kefires dobozokkal amik megint nem érnek egy fél szaraz fingot sem... de viszont huppog a mély meg rázza az ablakot, akkor már fuuuu dejól szól... de nem erről beszélünk ugye ha azt mondjuk írjuk hogy "jól szól " valami..
.
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
magamat ismétlem
A címben ottvan hogy Edifier R1580MB és a csatlakozóknál is írtam a 6.3-as Jack aljzatot.. és látszik is a hátlapi fotón MIC-felirat...
én sem használtam de nem is zavart a 6.3 as jack aljzat...
hátrány van belőle mert ott van a hátulján??
az ég világon semmi.. hangzásban semmit nem oszt nem szoroz...RCA van bluetooth van
meg van 2db 6.3 jack .. na bumm.... mehet rá aktív basszusgitár... aztán lehet brümmögni...rajta.. én ezt negativumként nem rónám fel...De nem én árulom nekem aztán mind1 melyik tipust veszed és honnan
csak nem azt hagytam ki hogy teszem azt 380-an kell neki...
[ Szerkesztve ]
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
válasz
Donki Hóte #28 üzenetére
Semmi problémám nem volt vele, teljesen jol szuperált de adodott egy csere lehetöség
-
Kampó
senior tag
Ha még jó a gyári minek vennék taníthatót
Amit én láttam tanítható távírónyitót, pl TV-khez.. az lcd kijelzős millió gombos holmi volt.. igaz nem is 1500ft volt.... De ott is éppen az a lényeg ha nincs meg a tv távja.. mihez tanítod be ?? A Tv-hez nem??
[ Szerkesztve ]
-
-
Kampó
senior tag
Attól függ hova van téve a hangfal, ha egy puritán asztalon foglal helyet ami elegendően nagy, és nem egy zsúfolt káoszban körbevevő minden egyéb eszközzel, akkor az oldalsó kezelő szerv egyáltalán nem zavaró, amennyiben az aktív hangfal kerül úgy elhelyezésre hogy " kvázi befelé" nézzenek a kezelő szervek ". a távirányító sajnos ilyen...
-
Kampó
senior tag
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Egy másik tipus a kis tesó, ha a számozás alapján kis tesónak számít, Edifier R1280T ki van bélelve némiképpen
, A fal elé helyezést írtam én is
Nálam is sarokban van a gép és igy a hangfalak is fal elött vannak
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretett music centerem helyett szereznem kellett egy helytakarékos sztereó rendszert az asztali géphez.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest