Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Igazi mélye kevés cuccnak van manapság :-(
Hangdobozok, hifi kategóriában is, nem csillagászati árig: maximum 16 centis mélynyomók.
Házi mozi mélynyomók: ugyanaz, valami olyan dobozban, hogy dörmögjön ;-)
Az igazi mélyhangokhoz meg kellene valami értelmes membránméret, ami 30 centi felett kezdődik... De inkább több.
Ezért verem a fejemet a falba, hogy volt két jó "vintage" hangdobozom még jó régen, de eladtam őket :-( :-( Pedig azok de máshogy szólaltak meg! -
SunMount3r
nagyúr
Korábban pl. arról volt szó, hogy túl "gagyi" a táv, pl. a gombok érzete, minősége. Erre válaszoltam, hogy ezen lehet javítani egy jobb minőségű, külön betanítható távval.
mihez tanítod be ?? A Tv-hez nem?? -> És mégis hogyan "tanítod" be, ha nincs meg, vagy rossz az eredet táv? Mivel IR jelátvitelről van szó, ezért ezeket úgy kell betanítani, hogy az eredeti távból jövő IR jelet "fogja be" és tárolja el a memóriájában. Mégis honnan tudná ezeket az elég egyedi IR kódokat a táv csak úgy magától? Aztán vannak a Logitech Harmony féle távok, amik eleve tudják vagy kismillió készülék IR kódjait, de ezek sokkal drágábbak és korán sem biztos, hogy pl. egy ilyen hangfalhoz lesz hozzá megfelelő kód.
-
-
Dönc
tag
Igazad van, de én ezt a márkát mégis kicsit fölé helyezném a random kínai cuccnak. Nekem is így indult az R19U-val: nézem, hogy ez mi a hányás méretileg. Aztán meg tök rendben volt auxon keresztül (melóhelyen elkértem a hibás darabot és hallgattam rajta a cuccaimat). Én inkább a death metál vonalat követem, abból is a dallamosabb oldschoolabb vonalat, de erre hibátlan volt. Nyugi a borítás nem fog lehullani róla, hacsak nem gagyizták el azóta. Mint írtam nekem a pc szpíker egy pár Beovox s45-II, erre érdemes lehet rákeresned, mert mostmár iszonyt drága, és rosszat akarok Neked.
Nyilván nem emiatt, hanem "rockernek ez fasza cucc" itt nem fog kásálni a tömörebb hangzás, ha még mélye is csak úgy-ahogy lesz, de ez csak azoknak fog hiányozni, akik erre gerjednek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretett music centerem helyett szereznem kellett egy helytakarékos sztereó rendszert az asztali géphez.
- Eredeti játékok OFF topik
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az ASUS mobilis OLED kijelzője rendesen megnöveli az effektív képátlónkat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...