Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Szia! Igen a LED ekeről nem is beszélve de azkat legalább ki lehet kapcsolni ahogy láttam. Szóval az asztal és monitorok között 16cm lenne. Fektetve is lehetne akár. Tudom nem sok, de nem is kell sok hangerő arra van rendes hangfalam. A mostani 2.1-es.
[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Vasti74
senior tag
Azért nem lehetetlen kisebb hangszóróval is elfogadható hangot produkálni! (Természetesen szigorúan nem elfelejtve, hogy miből is jön a hang ;-)
Nekem a konyhában egy TEAC NS-X1 "rádióm" van, 8 centis hangszórókkal (semmi külön mély, semmi külön magas) , és elég jól tud szólni.
A számítógép mellé meg lelkes ifjabb koromban ;-) összedobtam egy pár kis hangdobozt, mondván a gyáriak arról szólnak, hogy 100 forintból kihozzák őket: kb. 1l-es zárt dobozokban (asztalos készítette) Visaton FRS 8 hangszórók, némi csillapítás (vatta) , és ennyi. Meglepően jó kis cucc! Kár, hogy sok-sok éve a pincében porosodnak... ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szeretett music centerem helyett szereznem kellett egy helytakarékos sztereó rendszert az asztali géphez.
- Eladó egy Gamer gépezet mely a szoba ékköve lehet!
- Steelseries Arctis 7P+ Garanciával!
- iPhone 11 Pro Max I 64GB I Asztroszürke I Független I 82% Akku
- Anycubic 4Max Pro 2.0 - upgrade extrákkal, tökéletesen működőképes
- Lenovo Legion Y540-15IRH 15,6" i5-9300H / Nvidia 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 512GB SSD / 512GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest