Én is!
Sok sikert minden érintettnek!
Mentalita'
Én is!
Sok sikert minden érintettnek!
Mentalita'
Én is elővettem a kedvesebbik énem...
Ennyire nyíltan nem tudok még én sem **** lenni! Mester taníííts! Én csak annyit kérek azután menjetek haza miután én hazaértem, nem szeretnék haláljáratot.
RMX3301 - 2022-es S-cross lökhárító elem (nem a teljes) eladó kis sérüléssel!
Jaj te vagy az? Valóban, tiltva vagy pü-ben is.
[ Szerkesztve ]
Csak a szajhák tiltanak
Errol egy idezet jutott eszembe:
<kiroi> szia ember-akit-szeretek-mert-adott-nekem-netlimiter-cracket!
<Cr4cK->
<Cr4cK-> az nem en voltam
<kiroi> hat akkor neked bizony a kurva anyadat.
Rad ebbol egyetlen sor vonatkozik. Az utolso.
Emlékeztetsz a volt kollégámra, holnap ünneplünk meló után, hogy eltávolították.
Kislányos vagy...haladj tovább
Hah haaaa már tudom miben változtam az incidensük óta! Leperegnek ezek az idiótaságok! További szép napot!
Majd visszakapod az élettől.
Átadtam öcsémnek. Azt üzente, meg leszel verve.
kösz.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
Psychonaut: Ez dúúrva xdxd
[ Szerkesztve ]
Dekömény az öcsi
Király vagy fönök Nagyon 49
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Hát ez tetszett
Mit meg nem adnék hogy holnap inkább érettségizhessek a zhk helyett..
PSN: ne0teric_sAN
eczke
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
na oszt, kint vannak már a feladatsorok?
B*szod ez ultimate trolling
Háhá én má tavaly letettem, besz*ptad te k*csög senkiházi
All→M8
(#28) callmeakos válasza callmeakos (#27) üzenetére
útirat: remélem ezért az élet még megfingat párszor
All→M8
Egyrészt nem sok kell a ketteshez, másrészt áttolják az embert. Én olyanról még nem hallottam eddig, hogy valakit meghúztak volna érettségin.
Úgy érted Eczkén kivül, aki ezért írta ezt?
SAMCRO
10 éve ez még valós veszély volt - ezek szerint azóta sikerült még jobban szétb!@ni az oktatást...
20%-t csak elér mindenki. Aki meg nem, az megérdemli.
Hogy is van? Aki hülye, haljon meg
Még jó, hogy tavaly túl estem rajta. A mostaniaknak meg egy kalappal
Már izzadnak! Haha!
Izzadnak?
Azt hiszik, hogy izzadnak, de majd az első vizsgaidőszak környékén fognak csak vért pisikélni
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
nem is értem miért ennyire felkapott téma az érettségi...tényleg "lof*szmelo" egy első vizsgaidőszakhoz képest...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Oké, csak amikor ott ülsz, nem így látod. Az egyetemről már nyilván nagyon egyszerű leszólni mindent, gyakran meg is teszik.
Anyagmennyiségben éppenséggel lehet (bár amióta nincs szigorlat, azóta ez sem nagyon áll meg), de ennek a tétje sokkal nagyobb. Itt nincs újrázás, és ha nem úgy jön össze a mutatvány, nem vesznek fel sehová, és mehetsz vissza a balettbe ugrálni. Vizsgaidőszakban meg ott az UV, esetleg tárgyújrafelvétel.
[ Szerkesztve ]
nem leszolom én...csak nem értem miért van így hype-olva a téma...
hírado, rádiok...mindenhonnan ez folyik...
#38) DeFranco igaz.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Ráadásul érettségi előtt még nem tudja az emberfia/lánya, hogy egyáltalán hogy kell elképzelni ezt az egészet, pláne, hogy beléjük verik a tanarak már 2 évvel azelőtt, hogy akkor és ott mindmeghalnak.
Közben mi történik? Bemész, leülsz, megoldod a feladatsort, az osztálytársaid/évfolyamtársaid a terem másik sarkából súgják át a megoldásokat (magyaron nehéz), kijössz, "jéé, ez ennyi volt?!"
[ Szerkesztve ]
Nagyon egyszerű feladatsort kaptunk. Én még 3x átnéztem, hogy biztos nem kerülte el a figyelmem valami fingatós feladat. De nem. Ez volt a szövegértés. A szövegalkotáson meg mindenki fel volt háborodva, hogy nem novellát kellett elemezni, hanem balladát. Nem is értem a tanárokat, hogy miért csak a novella elemzést gyakoroltatták velük, elhitték, hogy 2OO9-től minden évben az lesz?
Mi ezt úgy védtük ki, hogy nem is gyakoroltuk egyiket se, csak az érvelést
tényleg "lof*szmelo" egy első vizsgaidőszakhoz képest...
Az enyémhez képest nem, ha úgy tolod, mint én...
Azért az az érvelés meleg volt ám... tipikusan van sapka nincs sapka téma, ha akarom 95%, ha akarom 35%.
Én Karinthyt választottam volna. Népszerű, valószínűleg olvasta fiatal legalább egyszer, közérthető, és dupla anyag, lehet róla rizsázni.
Én olyan 65%-ot mondtam volna tavaly a saját érvelésemre. Tanárnő látott benne 89%-ot
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Én azt választottam anno, humánból nagyon spíler voltam(ezért lettem villanymérnök.. deepthrow ), hogy majd jól megmutatom, talán 6-8 ember volt még a suliban rajtam kívül, aki érvelt. Novellákat nem is láttam abban az évben. De minek utána az arcom is akkora volt, mint a ház, a tanárnő honorálta is egy nevetséges 64%-al
Szóbelin szépítettem 100%-al, de hát így is karcsú volt
[ Szerkesztve ]
Csak nem Lazy College Senoir lettél ?
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
wannabe, még csak alakul
mod:
Fenéket, i do
[ Szerkesztve ]
Igaz, de majd amikor a munkahelyen kell alakítani az lesz az igazi. Oóó mai fejjel...
bejegyzés Érettségizők!