Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
A számítógépes alapismeretek vizsga neve az ECDL
Ugyanaz a kettő, csak az ECDL egy papírral több
És papírban sose bízunk, mindig le kell tesztelni az adott embert, ott meg úgyis eldől, tudja-e vagy nem, amit állított.Azért nem kérnek ECDL-t, mert az egy vizsga, nincs ingyen, ezért nem fogják sokan megcsinálni, és ezt tudják a munkáltatók is. De a tudásanyagát (amit a vizsgával bizonyítasz ugye) azt kérik.
-
DeFranco
nagyúr
"Onnantól kezdve, ahogyan az ECDL-el nyomultak mindenhol, ezt a szerepét soha nem kapja meg,"
a mindenhol és mindenki meg mindegyik kifejezések megfelelő alátámasztás nélkül minden további érvet teljesen komolytalanná tesznek, érdemes törekedni az elkerülésükre.
továbbá:
"aztán persze minden számonkérést és vizsgát meg lehet bugázni, én is láttam már tanár által kitöltött ecdl feladatlapot, de amikor mi csináltuk akkor megfelelően komoly számonkérés volt"
én az elvet nyomatékosítottam, magának az ecdl vizsgának az értékét nem tudom és nem is akarom védeni mert olyan lett a gyakorlat amilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- BMW topik
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanaz a kettő, csak az ECDL egy papírral több