Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97685) Donki Hóte


Donki Hóte
veterán

Ma jött egy ilyen erősítő (én még 9,9 dollárért rendeltem).

Azt hittem, hogy valami telefontöltő jött, mert eléggé kis dobozban érkezett. Amikor kiszedtem, akkor mondom, hogy nédda, micsoda kis palotapincsi ez az erősítő, merthogy a valóságban eléggé kicsi :)

Kerestem gyorsan egy 12 V-os tápegységet, meg előszedtem a hangdobozokat, egy jack->RCA kábellel rádugtam a telefonomra, aztán jó ledöbbentem :D

Ez a kis vacak akkora harcikutya vehemenciával esett neki a hangdobozoknak, hogy nem győztem csodálkozni. Előkotortam gyorsan egy passzív szubot és azt is rákötöttem.

Szóval összességében meglepően jól szól ez kis cucc, fél órányi elég jó hangerejű zenehallgatás után a mindössze 2 amper leadására méretezett tápegység volt a legforróbb. Egy jobb tápegységgel (18 V-ig lehet neki tápfeszt adni) még jobban meg lehetne zavarni :K

Vannak hiányosságai is, rögtön az, hogy a szubbassus csatorna hangereje teljesen külön működik a sztereó csatornák hangerőszabályozójától, szóval a basszust külön kell lehalkítani, vagy felerősíteni.

Amúgy teljesen jó kis erősítő ez, nem melegszik nagyon, egész hallgatható hangja van, persze ne várjon senki high-end hangot, de a jobb digitális erősítők hangján zenél.

Annyira bevált, hogy a 10 dolláros kategóriáról feljebb is lépek akár a 20 dolláros kategóriára :K Valószínűleg rendelek egy teljesen TriPath kompatibilis Lepy LP-2020A erősítőt :D

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.