Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97640) cidalain válasza FingR86 (#97630) üzenetére


cidalain
veterán

ja kérem, olyan cuccot kell küldeni, ami legalább a csomagbarakáskor még egyben van. de én kifogom az összes selejtest. GB és Ebay esetén is több ügyem volt már. de hozzá kell tenni, nem igényeltek nagy reklamálgatást, leírtam ez meg ez van, nem olyannak kellene lennie, mi legyen? azt mondja refund vagy újraküld. mondom, ok legyen refund.

hogy lehet elbaltázni a csavarhúzókészletet is, hiányzik a T5 a csillag valamelyik , meg a mittudoménmelyik, de van benne 4 db lapos 2 miliméteres :) (és csak 1 szettet vettem, nem én variáltam össze a refund miatt).

meg olyanok is voltak, amikre azt mondta asszonypajti, hogy hagyjam a fenébe. gyerek fürdőjáték ebayen: 1 cápa, 1 fóka, 1 krokodil talán, meg egy háló amifel kifoghatod őket. az összes képen ez van. erre küldenek egy olyat, amiben van ugyanolyan 3 cápa, meg a háló. holott sehol nem volt szó róla, hogy az állatok random jönnek, fel sem merült. ez is volt vagy 1 dolcsi, amit hagytam, gyereknek bejött a 3 cápa is.

tablet BT billentyű. úgy párosítasz, hogy beírod a számot, és entert nyomsz. de nekem nem ment az enter, meg még pár másik gomb. kérte hogy mutassam be gépelés közben. de mivel nem tudtam párosítani sem, ezért ugye nem látszott hogy mit nem gépel :) szerencsére gombnyomáskor villant egy led, ami 5-6 gomb nyomásakor nem. ez alapján újraküldték (aztán a hibásat szétszedtem, az érintkezők végig jók voltak, és a jel a vezérlőchipnél veszett el, valószínűleg hibásan volt forrasztva, de olyan golyólábú volt, amit nem lehet javítani)

szerintem a rendeléseim 10-20%-a külföldről refundban végződik. pedig én akarom, hogy jó legyen, de egyszerűen borzasztó minőségben kapok meg dolgokat. ok, erre fel vagyok készülve. de amilyen simán megy a reklamálós ügyintézéseim mindegyike, szerintem ők is :)

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.