Hirdetés

2019. december 15., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97274) Sputnyik123


Sputnyik123
(aktív tag)

Hali

Véletlenül nem vásárolt tavaly valaki 11.11-én 3d nyomtatót? Egy ideje nagyon foglalkoztat a téma. Jövő hónapban be is ruházok egyre csak nem tudom, hogy érdemes-e megvárni 11.11-et vagy olyan hű de nagy akció úgysem lesz, hogy megérje várni. Van most egy kupon ami 355$-ról leviszi az árárt 330$-ra. Tudom, hogy senki nem jós éppen ezért kérdezek olyat aki esetleg tavaly vásárolt 3d nyomtatót a szinglik napján, hogy mire számíthatok.

Eladó 3D nyomtató - https://hardverapro.hu/apro/tevo_tornado_3d_nyomtato_2/hsz_1-25.html

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.