Hirdetés

2020. október 31., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#96003) azbest válasza ADAM1337 (#95998) üzenetére


azbest
nagyúr

ahogy elnézem a a nem G-s xiaomi router gearbestes árához képest versenyképesebb az eustockos ára (+ezres talán a szállítás) és nincs plus áfa. (lehetne már náluk G-s is)

(#96000) wwenigma
ja az olcsó netis routereken én is nézegettem, valamelyik routeres topicban egy-két minimális tapasztalatot írnak is hozzá. Azt hiszem az árához mért a támogatása, de lehet attól még működik, csak sw updatet ne nagyon várjon senki.

(végül nekem előfizetéssel lett helyette szolgáltatótól 4g + 1300AC huawei b525)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.