Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95979) ANOka válasza gorbep (#95926) üzenetére


ANOka
(senior tag)

MUSTOOL MT812 fázisdetektor ceruza:
A falban futó vezetéket sajnos nem érzékeli. Csak műanyagon lát át. (Kapcsoló, konnektor, villanyszerelési elosztó doboz, stb.)
Azt mondanám, hogy min. ~7 cm távolságtól kezd el jelezni, de az ugyebár függ attól, hogy milyen (mű)anyagból (régebbi/újabb) készült eszközhöz közelíted.

Aki ismer olyan típust, ami a falban is érzékel, az akár megoszthatná itt is. Habár nem hiszem, hogy én (mostanában) ilyet akarnék venni.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.