Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Az ebay szépsége: mikor már alig várod, hogy megkaphasd a terméked, eltelt egy hét, talán több is, hogy nálad járt a postás, egyszerre befut hat darab csomag :) így már csak 32 van úton... :U azaz még csak. :DDD Fogjunk össze a kis falusi posták bezárása ellen, rendeljünk sok csomagot ebayről :D

    A fogó meglepett: múlt hét előtti vasárnap (12 napja) rendeltem. Nem túl gyakori az ilyesmi, biztos pont be tudta még kacsáztatni a kedves mandulaszemű barátunk az épp lezáródó tetejű konténerbe a borítékot :) Hozza a jól ismert szintet: panelről alkatrészlábakat csipdesni, vezetékvéget méretre vágni meg ilyesmi finom dolgokhoz ettől nem kell jobb. Halála a picit vastagabb/keményebb drót egyszeri bepróbálása... nem törik, hanem benyomódik, de némi melóval tűreszelővel, smirglivel újrafenhető, nem egy kemény anyagból van.

    A negatív csipesz harap, mint a bivaly, végét satuba fogatva pont jó lesz pillantszorítónak. A csúcsa kb. fél kilóval szorít (ennyi kellett hozzá, hogy megmozdítsam a csomagmérleggel). Recék nincsenek rajta, de lehet majd készítek bele egyet, hogy keményebb hengeres dolgokat is meg lehessen vele fogni.

    (a többi érdektelen elektronikai alkatrész, arduino meg modulok)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés