Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9025) Gépötty


Gépötty
senior tag

Ugyan nem ebayről (bár lehetne onnan is), hanem a Lidl-ből szereztem be az esedékes jutalmam magamtól, magamnak, de illik ide. Utólag is köszönet annak, aki a lidlis katalógust belinkelte pár napja.
1.800-ért nagyon jó vétel, kínai webshopokban, ebayen talán ez a legolcsóbb találat, ami hasonlít (nyilván van olcsóbb, ami nem világít, meg jóval drágább, amihez többféle nagyítót is adnak, és külön száron van a lámpa).
Első meglátások: az elemtartó fedele nagyon kínai, de annak ellenére, hogy az volt az érzésem, végülis nem tört el; a két LED pont annyit világít, amennyi várható tőle: semmit. Talán ha kicserélném két 5050-esre, jobb lenne, de van külön lámpám, köszönöm. A talp öntöttvas, nem hiszem, hogy fel fog dőlni, viszont az aljára kell raknom valamit, mivel csúszkál, és közben karcolja az asztalt. Valami hasonló anyag lenne jó, mint amiből az egérpad készül, csak vékonyabb kivitelben. A tekerős rögzítők is elég nyersen működnek, vagy megfogják a golyót, amint fordul az adott elem, vagy nem, vagy megfogják, de egy kis mozdításra lefittyed az egész - hát nem a leggondosabb kimunkálás szobra ez a tárgy. A legnagyobb baja pedig az, hogy a fő szára rövid, ezért a nagyítót ki kell forgatni teljesen, majd visszahajtani, hogy a képbe bekerüljön a tárgy, amit tulajdonképpen látni kellene benne, legfőképp, ha meg is akarjuk világítani a saját ledjeivel - alkalomadtán másik szárat is lehet bele szerezni, nem hiszem, hogy ez gond lehetne. A nagyítón lévő második nagyító teljesen használhatatlan, megkockáztatom, hogy inkább kicsinyít, de a képet mindenképp megfordítja.
A forrasztópáka tartóját nem tudom értelmezni, teljesen fölösleges, és útban is van - le is szedtem, jól van az a dobozban.
Amúgy pedig minden fillért megért, a hibáival együtt is szeretem, és úgy érzem, régen tátongó űrt fog pótolni! Akinek még nincs, szerintem most komolyan gondolkodjon el a beszerzésén!

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.