Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85043) Upo válasza PainKiller13 (#85036) üzenetére


Upo
addikt

Az a bizonyos az usb-s volt, és ott az volt a gond, hogy márkanév volt ráírva a készülékre, és a lemezén is crackelt szoftver volt (ugye az a bizonyos nagy autógyártó termékének a másolata, régebbi firmware-el, amit egy feltört szoftverrel kell használni és le is kell tiltani a net elérést, mert különben befrissíti az eszközt amitől az használhatatlanná válik. Tehát az vér komolyan illegális ahogy van. Ez meg egy sima bluetooth adapter, nem egy bizonyos márka koppintása, és gyanítom hogy a lemezén sincs feltört szoftver. Az enyémen legalábbis nem volt, csak valami általános ingyenes szoftver, meg tán valami fizetős szoftver netről amúgy is letölthető 30 napos demója. De az esetek többségében nem is kell a cd, az ember az ilyent telefonnal-tabbal használja, nem pc-ről amihez a lemez van.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.