Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82983) dugesz77 válasza 206 cc (#82973) üzenetére


dugesz77
őstag

Mielőtt valaki nagyon beleugrik egy ilyesmi szettet ajánlanék,ez elég bolondbiztos és ha megtetszik akkor lehet feljebb lépni árban ez meg marad mondjuk utazósnak. Még borotválkozó szappan sem kell tégelyestül próbából elég egy Barbon borotvakrémet ezt könnyen felhabzik még kenve is,nem rossz. Pengéknél érdemes párat lepróbálni de a sima bliszteres wilkinson sok embernek bevált vagy ott a zöld Astra. Tálkának egy IKEA-s talán valaha kis müzlis tálja vált be pont belefér normálisan a hengeres Arko szappan. De jó ennek bármilyen porcelán kerekded kis tál.
QShave Store-ból ez érkezett nem rég nyugodt szívvel ajánlom(akár névre szólóan kérhető). Árulnak borz pamacsot,tálkát,pengéket. Mondjuk pamacsból lehet itthon is venni jót pl. hjm,mühle pamacsok egész jók(én is hjm et használok) de lehet rámegyek egy qshave borzpamacsra.
Jó kis kezdő cucc még a Rimei borotva is . Anno azt is sokan megvettük és dicsérte mindenki,mert tényleg jó.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.