Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75210) spidersoft


spidersoft
senior tag

Megellett a posta... :C

Szekrényajtó becsapódás gátló (hogy kell ezt helyesen írni?...) 10db kb. 900Ft. Az olyan kivetőpántos ajtókhoz való, amik rugósak, ahol mágnes húzza a helyére az ajtót, az úgy is csattan, annak mindegy, illetve jól szaladó fiókokhoz, hogy beérkezvén ne csörrenjen. Nem szélre próbáltam tenni, hanem középre, ahol találkozik a két ajtószárny: ott pont jól fékez :) Eléri az ajtó, aztán lassan bekúszik a helyére. A szárnyas tartóból kivéve a bútorlapba is bele lehet fúrni, ha úgy hozza szükség. Dec. 18-án rendeltem.

2x3,5g kerámialap+táp ózongenerátorhoz (nyilván ezt a 7g-ot nem hiszem el) A kerámialapok nekik gyártott EPS csomagolásban, táp mellette, fragile begre a hullazsákra ragasztva... gondolom ennek hatására máris úgy bántak a csomaggal, mint a hímestojással ;] Látszólag minden túlélte a szállítást. Jan. 22-i vétel, tehát alig több, mint egy hete fizettem ki. Venti már itthon, ha megjön hozzá az időkapcsoló is, akkor nekiállok barkácsolni. Ha többet nem írok, akkor sikerült :)) Bónusz infó: ilyen időkapcsoló mindenféle intarvallumban van, 15, 30, 60, 90 perces, stb. Szörcs: DKJ.

Megérkezett a jan. 3-án rendelt BW-S2 a banggoodról (thx anorche1!). Már egy van, de ezerötért megérte általános 5V-os tápnak is. Ebben világít egy kék LED, a másik ugyanilyenemben nem világít... pedig ugyaninnen van amaz is, és tökegyformák.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.