Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73996) Laci4 válasza fateless (#73739) üzenetére


Laci4
senior tag

Helló, szia!

Nekem is volt-van pár fajta BT hangszóróm, szépen lassan haladok a szamárlétrán.
Kezdtem egy vízálló csodával.. felejthető. Akkoriban 1500-ért csíptem meg, akkor még elment annyiért..
Arra jó volt, hogy a fürdőben, konyhában ne a telefon párásodjon, de sokkal nem produkált jobb hangminőséget. A vízállóság meg. háát.. hagyjuk..

Utána sikerült T-s akcióban kifognom Jam Classic hangszorót, ha jól emlékszem 3000-ért.. na, ekkor esett le az állam! Pláne a vízálló csoda után. Szó szerint ütős volt a mélye, rendesen beremegteti ha valami olyasmi dobozra, szekrényre tesszük.

Ezután Ediginéél volt akcióban az ED10 kettő 3 ezerért.. gondoltam kipróbáljuk.. ennyiért..
Méreteiből adódóan nagy csodát nem vártam, valahol a vízálló, és a Jam között van..inkább a vízálló felé.
Viszont nekem nagy előnye volt,hogy van benne rádió! És szerintem nem is nehéz kezelni. Onnan kezdve inkább azt használtam, mert inkább rádiót hallgattam..

Aztán volt még egy Morul H2-es csodám is. Snap up során valami 5700 körül jutottam hozzá.. érdekes egy "jószág".
Egyrészt sztereó. Valóban. Mondjuk ilyen kis bázis távolság mellett nem annyira lényeges, de azért hallható volt. Mélye kicsit kevesebb volt mint a Jam-nek, viszont sokkal kiegyensúlyozottabb, egyenesebb volt a hangja.. (több magasa volt... a mélye olyan fura mély volt.. érezhetően "mélyre" ment, de nem volt erős a mélye..)
Nah mindegy.. volt.. nem volt rossz.. (12 ezret nem érne meg).
Mondjuk igényes volt a kidolgozása, meg NFC, de..

Aztán volt DD4-en a Sardine SDY-019 akcióban, asszem 20 dodoért.. muszáj volt kipróbálnom!

Azóta szinte csak azt használom. A Jam bent van melóhelyen, arra jó, hogy bevágom zsebre, és tudom hallgatni..
Itthon a Sardine-t használom, elsősorban ami nagyon tetszik benne az a rádiója. No meg a hangja. az összes eddig felsoroltat üti. A Morul H2 ve sokáig hasonlítgattam, elég kiélezett volt a verseny, de végül a Sardine nyert. Nem beszélve arról, hogy sokkal több funkciója van.

A kis ED10, meg a vízálló csoda a mindenkinek van valamire jó lesz kacat dobozban vannak, Jam melóba okés.. Morult eladtam..

Ami viszont még izgatja a fantáziámat, és ez nem lesz jó! :DDD hogy vajon pl. az általad linkelt Xiaomi kerek, illetve a nagyobbacska hasáb hangszórók hogy viszonyulnak a sardine-hez.
Bár ha jobban bele gondolok, nem kellenek.. nincs bennük rádió! :D
Szóval a te véleményed? Sardine vs Kerek Xiao hangminőség?

Még ezekkel a MUSKY DY21L típusokkal szemezek.. :U

más!

Ali ORICO Direct November 14-i rendelésem nekem is a napokban futott be.. szóval aki még vár tőlük, nem reménytelen.. én is "izgultam", akciós kábelek, autós töltők voltak.. jó áron.. kértem idő kiterjesztést, és szerencsére meg is jött! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.