Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51022) spidersoft válasza KaiotEch (#51014) üzenetére


spidersoft
senior tag

A mágnese kifejezetten gyenge, de cserébe a bitet nem kell csőfogóval kitépni belőle, könnyen kivehető kézzel is... van egy százforintos bolti csavarhúzóm (az a tipikus fekete, büdös gumis, revolver-szerűen a szár végébe lehet beszúrdosni 6 bitet), no abban olyan mágnes van, hogy a PH2-estől kisebb biteket csak ronggyal megfogva tudom kihúzni belőle... pedig valami filléres cucc volt. Persze 80mm-es csavart az se tart meg, de kisebbeket még egész jól.

@(#51008) oszy: programozható, de USB-s példány, de ezen csak a lapát végén vannak LED-ek, így nyilván óramutatót nem tud rajzolni (ha nézegeted őket, akkor nézd meg azt is, hogy hány és milyen elhelyezkedésű LED-ek vannak rajta). Ez már tud elemről is menni, igaz órát nem tud, valamint kétezer... vagy ez, ami órát ugyancsak nem tud, de árban barátibb... van sokféle, hátha ezek közül valamelyik nevében találsz olyan keresőszót,a mivel megleled az ízlésednek megfelelőt ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.