Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49993) interstate76


interstate76
addikt

Ma jött egy ilyen usb-s bt-adapterem aliról, tök jól működik. Egy 5.1-es Genius hangfalszettre dugtam rá, a párosítás pillanatok alatt ment és 5-6 méterről még simán és szépen átvitte a hangot. Ha első blikkre nem lenne egyértelmű: usb-n keresztül kapja a tápot és jack kábelen keresztül adja ki a hangot. Táp nem járt hozzá (én a laptopom egyik usb-jével és egy 5V 300 mA-es táppal próbáltam ki - mindkettővel kifogástalanul működött).

A bt-s hangátvitel jegyében egy ilyen CUBE X3 típusú, bt-s hangfalkát is hozott a postás. A párosítás szintén villámgyorsan ment és a mérethez képest igen jól szól. Házibulira nem elég, de telefonon történő zene- és/vagy rádióhallgatás, esetleg tévézés felhangosítására bőven megteszi - pontosan ez utóbbi lesz a dolga. Egyébként a rádió része is egész jól működik, feltéve, hogy be van dugva a töltőkábel a micro usb bemenetébe, mert egyébként (antenna híján) csak azok az adók jönnek be recsegés nélkül, amiket a házad fölé épített toronyról szórnak. :)

A micro usb-s töltőkábel/antenna másik fele usb apa ÉS jack dugó, azaz ezen keresztül történik a hangforrással történő vezetékes összeköttetés is.

Pendrive-val és memóriakártyával még nem próbáltam, de biztos úgy is megy.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast tabletek (M50, P26T és P40HD) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.