Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49008) beg válasza MenőManó03 (#49001) üzenetére


beg
veterán

Na.

Meglepően minőségi cucc, nem fröccsöntött műanyag, nem kopogós, gombok nyomáspontja jó. Hála az égnek micro usb-s, az olcsó gagyik mind mini usb-sek.

Belső 4GB memória valós:

Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 3.17 MByte/s
Reading speed: 14.5 MByte/s
H2testw v1.4

Ezeket szereti, kipróbáltam:
MP3/WAV/APE/VMA/FLAC
AMV video, 160x128 felbontásban viszi csak LRC kiterjesztésű feliratot automatikusan lejátsza (csak legyen aki elolvassa ekkora felbontáson)
JPG/JPEG/BMP
TXT (utf-8 karakterkódolással)
diktafon működik (WAV)
FM rádió szintén

16GB-s kártyát megeszik.

Igazából én csak zenehallgatásra vettem a kocsiba, aux-on megy a rádióra. Szépen szól, akksi is jónak tűnik, de majd a teljes merülés után feltöltöm és akkor kiderül mennyi. Kb. 10 óra lejátszási időt ígér, szerintem meglesz ha nem babrálja sokat az ember és kikapcsolt kijelzővel hallgatja.

Tud playlistet, előadó/album/szín/szag alapján kategorizál, borítóképet kezel. EQ van (pop/rock/jazz stb. + saját állítási lehetőség).

Ennél van drágább, de nekem arra, hogy a kocsiba zörögjön, tökéletes.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.