Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45996) Outlander


Outlander
őstag

Egy ideje nem írtam hogy mik jöttek...

Napszemcsi, 2 hét alatt jött meg, nagyon profin becsomagolva, az ára tükrözi a minőséget, kicsit vékony a "fém", de egyébként teljesen jó, a teszteken is átment... egyedül annyi a baj, hogy nem állt jól... így el lett ajándékozva.

Német military jellegű divat poló: kínai 2xl, határeset, ha nem megy össze a szárítóban, akkor izompoló... igazából tesztnek rendeltem, hogy betudjam lőni a kínai méretezést... minőségre teljesen rendben van.

Divat ing: 3xl, vegyesek az érzéseim, cérna foszlányok mindenhol, méretileg határeset, ha nem megy össze és én fogyok akkor okés lesz, minőségre hááát, sztem legalább 2$-ral kevesebbet ér... mentségére,itthon ugyanez 4-6k.. szintén tesztre jött.

Karkötő: semmi extra, szépen van eldolgozva, és érzetre valódi bőr lehet, teljesen rendben van.

Aliexpresszről jöttek még laptopaksik, nlposttal jöttek, az aktuális botrány elött és közben is rendeltem, mind megjött eredeti, jó minőségűek, egyik seller, , másik, harmadik,

Ezektől meg autós motyók jöttek, pótkulcsház és hozzá szilikontok megkockáztatom gyári minőség, elégedett vagyok.
Ablaktörlő lapát, nekem speckó felfogatásos nem kampós, itthon ~10k az első pár, és 3-5 között a hátsó... itt a 3 volt 2700, helyére ment, hangja nincs, szépen töröl... aztán majd kiderül...
Tn nélkül jött, karton dobozban, ami egy zacskós hullazsákba végződött, kézbesítő is és én is csak úgy néztük és röhögtünk. :)

Illetve rengeteg telefonos tok és tempered glass, ezek jóformán lényegtelen, nem linkelem őket külön.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.