Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26005) dugesz77


dugesz77
őstag

Kezdenek befutni a snap-upos cuccok:
Válltáska. Már többen rendeltek ilyet. Abszolút nem rossz. Jó az anyaga,jók a varrások,egyedül a cipzár hízókái nem tetszenek. Mindegy 28 forintért soha rosszabbat.
Kereszt lányomnak cipő. Úgy mondanám,hogy a jobbik fajta kínai boltos cipő. Szerencsére nincs ótvar szaga. Szépek a ragasztások, nagyon pink szinű :Y . Mindegy 28 forintért soha rosszabbat.
Lighting kábel . Igazándiból ennek örülök a legjobban. mindenhol négyezer fölött volt egy normálisabb kábel. Annyit nem akartam volna kiadni érte de kellett. ZMI gyártmány. Igényes, kinézetre,fogásra mint a gyári apple. Tölt,szinkronizál,működik. Ez 280 forintért sikerült.
Megérkezett még ez a kis sztereó erősítő. Bekötöttem,egy jó órája erről zenélek. Meglepően kellemesen szól. Pc mellé használom egy Xonar U7-ről hajtok egy pár Onkyo D-055-t. Erő van benne , még sok is. Alacsony zaj,eddig kellemes hang. Ennyit bőven megér. Igaz a dobozolást még érdemes hozzászámolni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.