Hirdetés

2020. október 28., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24020) axlfsi válasza elszabi (#24019) üzenetére


axlfsi
őstag

Nem vagy tul szkeptikus, ez elegge egyertelmu. En szemelyesen is volt mar, hogy irtam egy negativ velemenyt, amikor a fluoreszkalo festek kifolyt a csomagolasba es siman nem tettek ki. De ugyanezt csinalja a fasttech is (csak bizonyos szazalekat teszik ki a negativ velemenyeknek), sot, messzire sem kell menni; par eve, amikor meg az egyik ismertebb, magyarorszagi kuponos oldalnal dolgoztam, ott is rendre ki lettek moderalva a kommentek es a velemenyek a termeklapon, szinte perceken belul (ott nem volt elozetes ellenorzes, admin altali jovahagyas, hanem ment egyenesen, eloben ki az oldalra, amint megirta a delikvens. Mindennek ellenere, szemrebbenes nelkul toroltek a szorgalmas "robotok" a hatterben a negativ kritikat, akar orakkal a megjelenes utan is :D Ilyen Vilag ez...).

[ Szerkesztve ]

|| LCD PANELT keresek (107cm LG LCD TV-hez; Panel tipusa: LC420WUG-SCA1 (esetleg LC420WUY) | http://goo.gl/Y6RcIP

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.