Hirdetés

2020. október 27., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23997) maestro87 válasza Komi28 (#23994) üzenetére


maestro87
őstag

Akkor leírom. Csak akkor enged fizetni ha 0-hoz ér a számláló, és csak limitált mennyiség van. Amint lejár a számláló, rákattintasz és egyből visz a paypal oldalra (csak paypal-lal lehet fizetni!). Természetesen most is rákattinthatsz, nem fog történni semmi. Érdemes jelszót eltárolni a böngészőben hogy ne kelljen beírni, továbbá a private computer beállítást bepipálni. Így gyorsabban tudsz fizetni. Chrome-mal vigyázz, mert rosszul méri az időt. Nekem ma jött meg így a 28Ft-os arduino modulom 1000 valamennyi helyett.:) Holnap sok minden akciós lesz még, nézz rá a főoldalra, bannerekre.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.