Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23742) tonyrulez válasza SidCorky (#23729) üzenetére


tonyrulez
őstag

Pontosítok. Van az Eachine H8 Mini most 3400 ért, ez a régi modell. Nemrég kijött az Eachine H8 3D Mini 5700-ért. Méretre teljesen ugyanaz. Ami változott: propellervédő máshogy néz ki, más színvariáció mind quad mint kontrolleren. Ezenkívül tudja a 3D repülést, ami videó alapján annyit jelent hogy nagyobb ívben is lehet bukfencelni vele, és van inverted flight is, ami azt jelenti hogy fejjel lefele is repül. Ez eddig hiányzott mint mókusnak az erdőtűz. Ott van a one press return, amit a régebbi modellnél is reklámozták, persze nem azt jelentette ott hogy visszajön, csak a headless mode-ot írták körül. Újabb modellnél elvileg ez is működik, bár nem tudom hogy hogyan mikor GPS nincs benne. Irányítóról eltűnt a módváltó, helyette 2 bumper-szerűséget tettek rá, meg kicsit nagyobb akksit (220mAh) adnak hozzá. Szvsz semmi értelme, abból a 2200HUF felárból inkább vennék hozzá pótakksit.

4 8 15 16 23 42

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.