Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22454) Feketelaszlo


Feketelaszlo
senior tag

Nyár végi vásárlástörténelem (szemezgetés a purchase historyból):

Kávé-színű táska: 5/5 Nekem bejött, bár nem túl tágas. Arra elég, hogy a pénztárcát meg iratokat, esetleg egy banánt meg fél lityis palackot belevágjon az ember, de akkor már teli van. Túrázáshoz kellett, arra még pont jó és nem lesz sírás, hogy a drága/márkás/kedvenc (megfelelő aláhúzandó) hátizsák lett csupa sár. Lehet nyugodtan ütni, vágni, Antakrtisz expedícióra nem mennék vele, de amúgy strapabíró (egyedül a cipzárfogó béna műbőr).

DVI - Hdmi kábel - 5/5 Elsőre tette a dolgát, egyebet nem tudok róla elmondani.

Okmánytartó - 3/5 A nagyon olcsónak kinéző kínaiakat nem akartam venni, ezért esett erre a választás. Az anyaga teljesen rendben is van, de az okmánytokok egy picit szélesebbek a normál kártyaméretnél. Ráadásul a tartó nem is volt belevarrva, csak belecsúsztatva, így azt házilag kellett megmókolni. A fém klipszel eggyütt elvileg pénztárca funkciója is volna, de ilyen célra ne használja senki, mert arra nagyon hitvány.

Melamine, 20 darab - 4/5 Varázsradír, koszradír, ki hogy ismeri. Működik, kilincseket tisztítottam eddig vele és az ősöknek is be lett ajánlva, bár azért a "varázs" jelző talán kicsit túlzó, a modern kemikáliákat nem váltja ki. Szerintem a 20-as készlet bőven elég jó időre egy háztartásnak.

Boruit CREE LED-es fejlámpa - 4/5 Többféle van, az enyém 3 darab AA-s elemből kapja a delejt, tökéletesen beállítani eddig még soha nem sikerült (vagy laza, vagy lecsúszik a buksiról), de sokkal minőségibb, mint az előzőm volt (azt a kutya kapta szét darabjaira miután az éjszaka közepén sikerült levernie a fejemről). Ez egyben van, nem fog szétesni meg kontaktossá válni, egyedül a vezetékre kell vigyázni az oldalán. 230-as hagyományos E27 kültéri lámpát lazán levilágítja, de van tompított funkciója (ha nem akarsz senkit elvakítani) és villogó módja (ez gondolom diszkóba hasznos).

Infantry karóra - 4/5 Ezzel hezitáltam, mert sokan írtak róla vegyes véleményt, de nekem össszességében bejött. Soha nem szerettem volna drága karórát, mert nem akarok nagyot bukni rajta, ha valahol eltűnik/ellopják/elromlik. Két apró bibije van: nem vízálló és a szíja nem az a teljesen szövet, amit külön árulnak NATO-szíj néven: ezen van egy alap műbör és azon van rajta a felületi színes szövet réteg. A foszforeszkáló mutatóktól nem kell sokat várni, de az nekem nem is volt követelmény.

Transcend 32 GB MicroSD - 5/5 Kis notiba kellett, szépen végzi a feladatát.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.