Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1995) mrgergoke


mrgergoke
aktív tag

Fórumlakók! Egy kicsit újfajta dologba vágtam a fejszémet, és szeretném a segítségeteket és a kritikátokat kérni. Egyelőre nem minden olvasó számára elérhető információ, hogy egy hatalmas összefoglalót készülök írni a biztonságos külföldi vásárlásokról.
Azért írom meg, hogy tájékoztassam az olvasókat a jogaikról és lehetőségeikről, mint vásárlók. Sosem árt, ha tisztában vannak a vásárlás veszélyeivel, kockázataival. Még sehol nem láttam ezzel kapcsolatban teljes összegfoglalást magyar nyelven, és nem lenne baj, ha lenne egy ilyen. Egy nagyobb falatot megírtam már én, valami módon itt közzé is fogom tenni, hogy el tudjátok olvasni és hozzáfűzni, amit hiányoltok, vagy tévesnek, megtévesztőnek gondoltok.
Ki lenne benne az ötletbörzében? Én úgyis megírom, de teljesebb lenne, ha lenne hozzá szakmai lektor :)

[ Szerkesztve ]

https://rendeljkinait.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.