Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#162003) kory24


kory24
őstag

Másik kérdésem, hogy van egy ilyen csomagom, amit 12.05 rendeltem, de mintha még el se hagyta volna az országot:

[kép]

Másik nemrég leadott rendelésemmel kapcsolatban írt a webshop, hogy még nem adta fel, de ha fel is adná a vámtól azt az infót kapta, hogy valami hosszú kínai újévi ünnepek miatt késik posta, így visszaküldenék neki csomagot, így leghamarabb vmi február 12-kor tudná feladni vagy mi de ha vám visszaküldi akkor nem tud teljes refund adni a költségek miatt, ezért jobb lenne ha még most cancelezném, úgy teljes refund kapnék vissza.
Ezt értem tiszta sor, canceleztem is.

Na de ebből kiindulva, ha az első képen látható csomag még el se hagyta kínát, akkor van rá esély hogy még az újévi ünnepük előtt elhagyja és megkapjam?

Egyébként a Shop neve: BlitzWolf Direct Store

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.