Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#156027) Skillet


Skillet
addikt

Vettem egy Mijia Bedside Lamp 2-t.
KATT
Akkor 30$ volt kuponnal, most sem sokkal több, mert most is van 20$ fölött -3$ kupon. Brutál cucc.
Fogalmam nem volt, mit tud, csak youtube-on láttam pár videót, megtetszett. Valamelyik nap a villamoson nyektettem az appot (xiaomi home), közben viberen cseteltem asszonnyal, aki írta, hogy világít a lámpa :DDD na fogalmam nem volt, hogy ez így működik.
Nagyon megéri az árát. Azóta érdekel, mit lehet még ebből, és a többi okos otthonos xiaomi home app-al irányítható cuccból kihozni.
Ha van valami jó cikk, kérek rá linket... esetleg házon belül valami jó topik?

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.