Hirdetés

2021. január 15., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#152213) macilaci78 válasza donbig (#152204) üzenetére


macilaci78
Korrektor

Én bringát rendeltem Németországból, megjött, de rosszat küldtek. E-bay-en a sablon lépéseket végigvíve refund lett a vége. Írtam mailt az eladónak, hogy nekem a rendelt bringa kell, nem ragaszkodom az e-bay-es ügyintézéshez. Nagyon nehezen, lassan sikerült elérni tényleges előre lépést, lassú a kommunikáció. Az e-bay-en legalább ott a kényszer, hogy valahogy kezelni kell a problémát.

Nikaré: aki nem kapta meg, annak mindegy, hogy ellopták, vagy fel sem adják.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.