Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150955) kigyi_23


kigyi_23
addikt

Néhány hete linkelt valaki egy Bluedio B8 fülest. Most érkezett meg hozzám, de boldogság nem vanik. Milyen BT vevővel lehet ezt üzembe helyezni, hogy jó is legyen? Van egy Hama C2-es BT 4.0-ás adóm, de nem megy vele rendesen csak pattog a hang és akadozik. És van egy régi fogalmam sincs BT hanyas (kb 15 éves), de 2.0-nál biztos nem jobb szerintem csak 1.x meg megy, de pattan a hang mint, ha torzítana néha így azért nem az igazi.

A notimban lévő adó az kompatibilis vele nagyon szépen szól, de az beépített és az asztalihoz kellene egy, hogy azzal tudjam használni. Szóval mi a titka mi kell ennek a cuccnak, hogy jó legyen?

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.