Hirdetés

2020. január 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-04-10 11:57:58

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150768) vpleft válasza asdf74 (#150766) üzenetére


vpleft
(csendes tag)

Az USB2 500mA-t tud leadni, míg az USB3 900mA-t.
Nálam egy laptop DVD meghajtónak sem volt elég az usb3-mas 900mA sem (utólag teszteltem és folyton újraindul ha lemezt rakok bele és csak 900mA-t kap) Szerencsére előre gondolkodtam és olyan külső dvd házat vettem, amihez van külön power kábel az adatkábel mellett.
Azt nem tudom, hogy a 2.5"-os hdd-nek elég lenne-e, nincs róla tapasztalatom

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.