Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150300) Breki válasza Zola007 (#150298) üzenetére


Breki
veterán

Valamivel biztosan. :)

Milyen marketing bulshit?
Tényleg utoljára, nem arról van szó, hogy aki rajtahagyja éjszakára biztos tönkremegy neki, csak ha ez rendszeresen előfordul valószínüleg hamarabb csökken a teljesítménye. Sajnos én látom, hogy egyre több telefont hoznak ilyen problémákkal. És azt kéne megérteni, hogyha van egy két telefonod aminek jó még az akuja az nem releváns. Tudod hány ilyet hallottam már? Aztán jön vissza fél év múlva, hogy mégis igazam volt csináljunk valamit azzal az aksival.

Ez nem az én teóriám iPhone szervíz mondja, Accubattery program készítői mondják, ők biztos nem értenek hozzá az itteni névtelen emberek igen :)

Amilyen túl pedáns embernek meg próbálsz beállítani, mivel rám céloztál, tévedsz. Nincs annyi időm, de mivel részben gép előtt dolgozom reggel rádugom a töltőre a kábellel és kész pár óra múlva meg leveszem, kb öt perc. Korábban még az Accubattery szólt mikor vegyem le az akkor még egy perc.

Ezzel mivel ez továbbra offtopik, én zártam. Ezentúl mindenkire ráhagyom.

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.