Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149658) petipetya válasza Real_Necro (#149653) üzenetére


petipetya
nagyúr

Ezt 10 kártyával tömtem meg úgy, hogy mindegyik helyre kettőt raktam (kivéve a külső, gyors elérésű rekeszt), így 18 mm vastag a tárca pénz nélkül. Kivenni viszont már kínszenvedés mindet.

Tapasztalatom alapján az ilyen bifold tárcák inkább papírpénzhez valók, és nem ennyi kártya hordásához. Inkább ezeket ajánlom:

Az Undivided Wallet is simán elbírja, plusz az összehajtogatott papírpénzt, plusz egy kis aprót. Jelenleg az Undivided az, amely mindig helytállt, kompromisszumok nélkül, akár sok, akár kevés cuccot kellett benne hordozni. Ráadásul szállítási költség nélkül vásárolható meg.

Emellett ez a formabontó tárca is elég jó ajánlat a GBM kóddal, a legvége 6700 Ft szállítási költséggel együtt. 9 kártya kényelmesen elfér benne a pénzzel együtt.

Pluszban itt van még pár egyszerűbb:
Bycobecy
Habár a kártyák számát nem írják, de 8-9 beleférhet, a pénz clip pedig hasznos tud lenni, amikor nem számítasz rá.

ZEEKER
Drágább, de 10 kártyáig elmehetsz vele.

Alumínium
8 kártyáig jó, ennél egyszerűbbet jelenleg nem találtam.

"nincs rá lezsóidő"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.