Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#135040) zsiz válasza Zoli-bácsi (#134958) üzenetére


zsiz
őstag

Köszi. És ez akkor olyan, amilyet szeretnék? (Analóg a két stick és a két ravasz?) X360 kompatibilis? Mióta használod, mennyire tartós? Illetve a két stick beáll magától középre (0x0-ra)? Van két eredeti kontrollerem, az egyik vezetékes, pc-re dugva látszik, hogy nem áll vissza középre. De amit a konzolhoz kaptam anno, az is ilyen. Pl. autóverseny közben ha elengedem, akkor is fordul valamerre minimálisat az autó, vagy fifában nem tudok egy helyben megállni, stb... Mintha folyamatosan nyomnám kicsit valamelyik irányba. Igazából lehetne hozzá cserealkatrészt rendelni, de nincs normális pákám se a cseréhez. Meg most leginkább PC-re kellene egy második kontroller fifához, úgyhogy a vezeték nélkülit hiába is csinálnám meg, még mindig kéne hozzá egy receiver... De akkor meg már inkább egy új kontroller, ami vezetékes és akkor nem kell szívni a lemerült elemekkel sem.

szerk.: Most nézem a terméklapon a kérdéseknél:

Will it work with Windows 10?
System support: Windows XP, Windows 7, Windows. Sorry it doesn't support windows 10.

work with Windows 10?
Thank you for your inquiry,it won't work with Windows 10.Have a nice day.

Tényleg nem megy Win10-en? :F

[ Szerkesztve ]

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.