Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126168) petipetya


petipetya
nagyúr

Megérkezett a Lenovo Watch 9 is a zapáról. Direkt máshonnan linkelem, mert csak így tudom nyugodt szívvel ajánlani. Egyrészt a topicban olvasottak alapján a véletlen műve a cucc megérkezése, másrészt fizetés után azonnal completed-re váltott a státusz, a nyomkövetés lehetősége nélkül. Az általam nyitott hibajegyben azt írták, hogy unregistered levélben jön, és csodák-csodája így történt.

Egyénként semmi extra, mintha csak egy analóg óra érkezett volna meg Kínából. 40 x 47 x 12 mm, a szíj 20 mm-es. Ez a szij szilikon, a hajlékonysága és rugalmassága ellenére jó a tartása, emellett a belsejének érintése egy finom puha selyemre emlékeztet - le a kalappal. Mindezek által nagyon kényelmes a viselése.

Első okosórának nem ajánlom, mivel ez nem okosóra, csak egy analóg, kiegészítve egy rezgő funkcióval. Sportra sem ajánlom, mert arra vannak ennél komolyabb eszközök. Akkor kinek? Irodába friss gyaloglóknak, akiknek kell a nógatás hogy felálljanak a székről, illetve meló előtt és után is két lábon közlekedjenek kicsit. A kompakt mérete és kinézete alapján bárki kezén jól áll, és tökéletesen betölti az időmérő szerepét. Jó ár/érték aránnyal rendelkezik az ugyanennyiért kapható kínai órák mezőnyében, hiszen azoknál például lutri lehet a vízállóság - tisztelet a kivételnek.

"nincs rá lezsóidő"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.