Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#120049) vittorio7 válasza DeFranco (#120023) üzenetére


vittorio7
őstag

Nagyon sok mindenben egyetértek Veled.

Már én is egyre kevésbé merek rendelni a GB-ről.

Az árak is nagyon felmentek, és lepontozni sem lehet sok mindent. Én mindig a Flash sale, és az Email only-s árakat pontoztam le.
Így sokszor olcsóbb volt mint kuponnal (a jó kupon, amúgy is hamar lejárt).

Legalább 60 termékről írhatnék értékelést, csak nincs már hozzá hangulatom, meg gusztusom. Talán érelme sincs... "harcolni" a pontokért. Többször megírni egy értékelést, aztán jegyeket nyitni, hogy méltóztassanak rá pontot adni. És visszaírják, hogy már adtak, pedig nem.

Van még 4 novemberi megrendelésem ami sosem érkezett meg 2.5 $ értékben. Visszakérni már nem merem az árukat. 112 novemberi-decemberi megrendelésből 8 nem érkezett meg időben. Bő három hónap után kettő filléres megjött. A egyet újra küldtek, a többinek visszakaptam a vételárát GB Walletre. Nem nagy összeg, de szenvedni kellett érte.

Én is kaptam több problémás/hibás árút, de viszonylag korrekt összegeket térítettek vissza GB Walletre, hosszú procedúra után.

Viszont a 15 db januári megrendelésemből hármat hiába várok. Január 04. 2.47$, Január 21. 1.72 $, Január 28. 4.49$. Nem nagy összegek, de sok kicsi sokra megy. Ha vissza is kapom az árukat, ezeket már csak lényegesen drágábban tudnám megvenni.

Februárban már csak 7 Gearbestes megrendelésem volt, márciusban már csak három (igaz egy nagyobb összegű EU rakatáras is). A 7 darab februáriból egy nem érkezett még meg természetesen a legdrágább, persze van még pár nap a 60 napig.

Más okból kifolyólag voltam bent a kerületi postahivatalban, és igazán megnyugtatott az egyik vezető. Miszerint a követési szám nélküli levelek simán eltűnhetnek. (Ezt már sokan megtapasztaltuk.) Még gúnyos mosoly is volt az arcán. Azt mondta, hogy a reptértől kapják a leveleket leválogatva, és napi 30-40 zsáknyi jön az országba. Bárhol eltűnhet, ha nem ajánlott a levél. Viszont, ha regisztrált levél tűnik el az országban, akkor arra járhat kártérítés.

Az a saját tapasztalatunk, hogy az aliexpress-ről általában előbb ideérnek a megrendelések, mint a GB-ről. És a kb. 10 dollár felettieket nemzetközi ajánlottan küldik, néha akkor is, amikor sima levélként kérem az ingyenes szállítást.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.