Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100019) zsiz


zsiz
őstag

Jött pár cucc mostanság, meg úgyis régen írtam már ilyet. Jöjjön egy kis beszámoló (bocsi, hosszú lesz):

Sajtosrúd szaggató: [link], erről mondjuk igazából sokat pont nem tudok, mivel nem magamnak rendeltem. Több helyen is olvastam, hogy nem igazán vált be. Plusz nemrég 800 - 1000 Ft körül ( - már nem emlékszem pontosan - ) volt talán a Pennyben hasonló. Ez ~1300 Ft volt. Regisztráltként küldték, ( - aláírós volt - ) korrekt csomagolásban. Kerek 60 napig (09-10 - 11-09) volt úton.

Kompresszor szerelékek: [link], a csomagban egy gyűjtő, két csatlakozó kiállás, egy biztonsági lefújó szelep, két nyomásmérő óra és egy nyomáskapcsoló van. Ja és valami kamu nyomásszabályozó.. Mindez 12.06$-ért. Én még rátoltam egy 10-5 kupont, így 7$-ért elhoztam (1839 Ft volt egész pontosan). Az ára természetesen tükrözi a minőséget is. Főleg ha azt nézzük, hogy itthon egy nyomáskapcsoló magában 4-6 ezer forint.
Az egész cucc elég hitvány anyagból van. Érzésre is könnyű, vékony. A csatlakozókat megkaparva látszik, hogy csak le van festve réz színűre, valójában nem az aminek látszik. A nyomásszabályozó(nak látszó) csak egy műanyag kupak. Ugyan van rajta + és - jel, de természetesen semmit nem csinál. Hogy is csinálhatna, mikor le van vakolva a helye. Ott akkora lesz a max nyomás, mint a kompresszor körül :D
Igazából nekem a lényeg a nyomáskapcsoló (a gyári rossz), a két nyomásmérő óra (a gyári már nem látszik mit mutat) és a biztonsági szelep volt. Ha ezek rendben teszik a dolgukat, akkor nekem megérte. Úgyis azt terveztem, hogy amit csak lehet, meghagyok a kompresszoron eredetinek. Az mégiscsak minőségi anyagokból van. Egyelőre még nincs beszerelve a helyére, mert nem tudom hogy kell bekötni a kapcsolót, így inkább nem nyúlok hozzá :D
Ez 47 nap (09-20 - 11-06) alatt ért ide, egy kissé megnyomorgatott dobozban, de a cuccnak nem lett baja.

Insignia spriccni: [link] Bertone Coupéhoz rendeltem. A gyári 2-2 csíkot spriccel az ablakra, ez pedig jobban terít. Engem mondjuk nem győzött meg. Lehet azért nem olyan jó, mert nem gyári GM cucc, hanem kínai utángyártott. De szerintem vissza fogom rakni a gyárit, ezt meg elajándékozom. Majd egyszer veszek eredetit, hátha jobb és amúgy se nagy összeg. Gondoltam előtte megpróbálom ezt. 2,5$-ért van fent, ajánlottam érte 1,5$-t (407 Ft), az eladó pedig elfogadta. Ez 23 napot utazott (09-25 - 10-18).

Jack elosztó: [link], egyszer majd jó lesz valamire, hátha pont ilyen kell majd valahova, meg amúgy is csak 10 cent volt.

Oral-B pótfej: [link] ezt mindig Fasttech-ről veszem. Még nem csalódtam. Nem érzem rosszabbnak az eredeti fejeknél. 20 napot futott (09-30 - 10-20) és kb 800 Ft volt a 4 db fej.

Bicikli "zselés" üléshuzat: [link] nem valami jó minőség. Vékony és talán nem is zselé van benne. Legalábbis volt már zselés huzatom, de az 1000x jobb minőségű volt. 19 napig jött (10-11 - 10-30) és 1$-ba került. Szerintem nem érte meg.

R2D2 "lego": [link], első reakció hogy WTF ez ilyen kicsi?? Nincsenek túl nagy ujjaim, de néha gondban voltam, főleg az 1-es kockákkal :D Szerencsére van hozzá útmutató, így egy óra alatt összeraktam, nem tudom ez jó időnek számít-e :D Elvileg jól csináltam mindent, de maradt egy marék alkatrész még összerakás után is. Azt nem számoltam meg hány darabból állt a csomag. :N Összerakva kb 7cm magas. Én még 82 centért (218 Ft) vettem, azóta akciózták már olcsóbbra is. 25 nap alatt ért ide (10-14 - 11-08).

Xiaomi toll + 3 betét: [link] + [link], nem értem miért van majdnem mindenki oda érte, hogy raklapszám rendeli. Semmi extra, egy sima fehér toll. Ráadásul túl nehéz is a felső része szerintem. És nem tudom, hogy mind ilyen-e, de nekem a bekapcsolás is elég fura. Várnék valami kattanást, de szinte semmi. Meg ha nem csavarom el bekapcsolásig, de a toll hegye már kint, akkor nem ugrik vissza, hanem úgy marad. Na mindegy, engem nem győzött meg. Egyébként szépen lehet írni vele. A betét 15 nap, a toll 23 nap alatt jött meg. 103 és 159 Ft-ba kerültek.

Dremel-tartozék: [link] nem próbáltam még. Tulajdonképpen csak azért rendeltem, hogy el tudjak lőni egy 10-5-ös kupont, mert órát akartam rendelni, de nem volt 10$. Ilyen tartozékom meg még úgysem volt. Igaz a gépet is kb évente egyszer használom :D Az óra még nem érkezett meg, ez pedig 22 nap alatt ért ide. (10-16 - 11-07)

Pénztárca-féle kistáska vagy mi.. nem értek ezekhez [link] az az igazi kínai, fényes műbőr anyaga van. Nem véletlen volt ez is olcsó. De édesanyám azt mondta, ennyiért hozassak neki egyet. Most 7.68$-ért van fent. Annyit biztos nem ér, mikor én vettem le volt árazva 1$-ra. Nincsenek külön zsebei, kicipzározod és egy zseb az egész. 258 Ft volt és 21 nap alatt jött meg. (10-16 - 11-06)

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.