Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Xiaomi Smart Doorbell 3S - videós, akkus WiFi 6-os okoscsengő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Napirégész.

Nagyon jó fotók, gratula!
-
Tidus
addikt
-
eastsider
nagyúr
-
talmida
Közösségépítő
-
eastsider
nagyúr
-
talmida
Közösségépítő
-
tkazmer
addikt
-
talmida
Közösségépítő
-
eastsider
nagyúr
-
Probber
őstag
A 6. kép az nagyon jó lett, de ez az időjárás egy rakás...
-
ZCoyote
őstag
Nagyon finom az angolna. Szép, gusztusos, fehér a húsa és tényleg nagyon finom. Sajnos csak ritkán van hozzá szerencsém. Bátran tudom ajánlani mindenkinek.
-
máyköl
veterán
Köszi, ez most jól jött, holnap utazok le a Balatonra!
(persze mielőtt valaki félreértené, nem fürdési célból megyek, és nem is nyaralni...
) -
eastsider
nagyúr
-
potyautas
tag
Jaj! Le kéne mennem, nem lett-e valami baja a hajómnak

-
Alexios
veterán
-
^Clown
addikt
Szerencsétlen állatokat kifújta a szél a vízből, nagyon kemény... Lesz meló rendesen, hogy a szezon kezdetére rendbe tegyék a Balaton partját.
-
talmida
Közösségépítő
Soha nem kóstoltam, meg remélem, hogy nem is fogom. Szerintem is gusztustalan.

A napokban ezt a hírt kaptam. Eléggé megdöbbentő. Egyébként azért kérdeztem, hogy milyen hal, mert először azt hittem, hogy ez is az a gyilkos muréna.

-
eastsider
nagyúr
-
samfishR
senior tag
5. képen csak nem egy wckagyló van?

-
eastsider
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
Hangulatos képek, jót áll nekik a B&W. Köszi, hogy megosztottad.

-
eastsider
nagyúr
tényleg gusztustalan.. nem tudom, hogy megeszik-e, de kétlem
én amúgy is utálom az édesvízi halakat..
vans:

-
thaler2
senior tag
-
vans?
őstag
itt azért nem ilyen durva a helyzet.. a képek jók 
-
eastsider
nagyúr
-
talmida
Közösségépítő
Köszi a helyzetjelentést! Tényleg furcsa idő május 17-én. Ez micsoda? Angolna?

-
eastsider
nagyúr
-
blokad
senior tag
köszi

blokad: az is durva

Zene: Zár az égbolt
<NewL>: azért ezeken a képeken komolyabb módosítás esett át..
alapból színesek voltak természetesen.. de annyira színtelen lehangoló ez az idő, hogy úgy szerintem kb kuka lenne az összes kép 
Kicsit kaotikus állapotok...
-
eastsider
nagyúr
-
<NewL>
addikt
az utolsó előtti tetszik a legjobban. abből szerintem lehetne egy szép szines képet is csinálni. már ha értessz a photoshophoz. én se a fotózáshoz se a ps-hez nem értek de az a kép nagyon bejön

-
blokad
senior tag
-
EczkE
veterán
-
eastsider
nagyúr
maajd szétfagytam míg kattintgattam ezeket a képeket.. nem a legjobbak, inkább dokumentációs jelleggel készültek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eladó Asus Prime RTX5080 16GB / 24 hó gyártói jótállás
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROG Ally Z1 Extreme 512GB / TOK
- Használt Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB USA modell marbele gray / 12 hó jótállás

Mizújság?
Annyira gusztustalan hal számomra ez az angolna, azonban még sosem volt szerencsém kóstolni. Tapasztalatok ? Ízletes húsa van?
)

itt azért nem ilyen durva a helyzet.. a képek jók