Hirdetés

2018. december 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Lauda


Lauda
(PH! félisten)

Igen? Mi ezzel a gond?

[ Szerkesztve ]

(#2) doeeg


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég sunyin elrejtették a netbankban ezt az üzit, én is megkaptam, de csak ott. Azért egy emailt vagy sms-t kaphattam volna, ha már szanaszét spammelni azt tudnak ugyanezeken a csatornákon.

Én az egészben csak azt utálom, hogy be kell mászni a bankfiókba, mosolyogni a szekuricsire, majd a titkármancira, el*****ni a reggelem / délelőttöm / délutánom / estém, igény szerint, még akkor is bruttó 1-1,5 óra az ilyen majomkodás, ha időpontot foglalok.

Miért nem lehet pl. feltölteni egy online felületre, mondjuk az új személyivel digitálisan aláírni, aztán kalap kabát. Amúgy nyilván majd én döntöm össze a gazdaságot a kétes tranzakcióimmal. Bár mióta tudom, hogy Magyarország pusztulásának is én vagyok az oka, már semmin nem lepődöm meg. :DDD

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html || "nemhoror áron" ©

(#3) Agyturbina


Agyturbina
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem itt a röntgen berendezések beszerzését szeretnek legitimmé tenni, azért is csinálnak átvilágítást.
Ha szerencséd van meg az aranyeredet is viszik :DDD

A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek.

(#4) alcsa


alcsa
(senior tag)

Nekem 5 perc volt az egész, személyit másoltak, kérdeztek 3 dolgot és mehettem utamra.

(#5) adapter07 válasza Lauda (#1) üzenetére


adapter07
(lelkes újonc)

Csak annyi, hogy néhány gazember miatt a becsületest szívatják. De ez ebben az országban már magától értetődő. Nem lehetne csak azokat átvilágítani, akiknél gyanús pénzmozgások vannak, a többieket meg békén hagyni?

(#6) Lauda válasza adapter07 (#5) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

És honnan tudni ki a becsületes és ki nem? Ezek a dolgok értünk vannak, nem ellenünk.

(#7) Apollyon válasza Lauda (#6) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

"Ezek a dolgok értünk vannak, nem ellenünk."

Te kis naiv...

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#8) Lauda válasza Apollyon (#7) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Szerinted miért születnek ilyen törvények?

(#9) finest


finest
(PH! addikt)

Nem tudom, h Gyuri bácsi ráér-e bejönni velem majd a K&H-hoz... ;]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#10) mbalint987 válasza finest (#9) üzenetére


mbalint987
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Világítsanak át.. Világítsanak át.. De Elios-lámpával." ;] (forrás)

Sorry, nem válasz akart lenni.

[ Szerkesztve ]

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#11) bitpork válasza Lauda (#6) üzenetére


bitpork
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

A közszereplői státusomhoz a banknak semmi köze, nem is beszélve az üzleti ügyeimhez :) Megint csak a nagy tesó egyik kockája.

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#12) Lauda válasza bitpork (#11) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

De azért rendet tartsunk nem? Engem hagyjanak békén, a terroristák pedig önként adják fel magukat.

(#13) YASKATIR válasza Lauda (#12) üzenetére


YASKATIR
(senior tag)

Az elso es az utolso magyar terrorista az matuska szilveszter volt, szoval ez igy eleg gyenge erv. A mikulasban is hiszel?

Btw, a terrorista foszert (igen, o valoban terrorista, meg is bukott az atvilagitason) amugy bevittek a parlamentbe es a diszpaholyba ultettek. Just sayin'

[ Szerkesztve ]

(#14) Lauda válasza YASKATIR (#13) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Gondolkodj kicsit tágabb értelemben.

Arról nem is beszélve, hogy ez nagy valószínűséggel unios jogharmonizáció eredménye.

[ Szerkesztve ]

(#15) joghurt


joghurt
(PH! addikt)

Egy igazi lopós politikus majd nyilván mindezt ugyanúgy be fogja vallani, mint ahogyan az amerikai beutazási kérdőíven is mindenki beírja, hogy "Igen, terrorista vagyok".

Az én bankom kérdőívén mókás volt, hogy lehetett nyilatkozni a mindenféle elektronikus elérhetőségekről. Kérdeztem, mi lesz a kétfaktoros belépéssel és a tranzakció-értesítőkkel, ha letiltom a telefonszámom kezelését, illetve a számlakivonatokkal, ha letiltom az e-mail címem. ;]
Egyébként meg nem vettek volna el fél órát az életemből, ha a kérdőívet vagy autentikáció után kitölthettem volna a webbankban, de legalább letölthettem volna, és kitöltve-aláírva bedobom a bankfiókba. :W

A tej élet, erő, egészség.

(#16) bitpork válasza Lauda (#12) üzenetére


bitpork
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Tisztában vagy a kiemelt közszereplő törvényi definíciójával? Ha igen akkor a többieknek álljon itt egy tájékoztató:
"4. § (1) E törvény alkalmazásában kiemelt közszereplő az a természetes személy, aki fontos közfeladatot lát el, vagy az ügyfél-átvilágítási intézkedések elvégzését megelőző egy éven belül fontos közfeladatot látott el.

(2) Az (1) bekezdés alkalmazásában fontos közfeladatot ellátó személy:

a) az államfő, a kormányfő, a miniszter, a miniszterhelyettes, az államtitkár, Magyarországon az államfő, a miniszterelnök, a miniszter és az államtitkár,

b) az országgyűlési képviselő vagy a hasonló jogalkotó szerv tagja, Magyarországon az országgyűlési képviselő és a nemzetiségi szószóló,

c) a politikai párt irányító szervének tagja, Magyarországon a politikai párt vezető testületének tagja és tisztségviselője,

d) a legfelsőbb bíróság, az alkotmánybíróság és olyan magas rangú bírói testület tagja, amelynek a döntései ellen fellebbezésnek helye nincs, Magyarországon az Alkotmánybíróság, az ítélőtábla és a Kúria tagja,

e) a számvevőszék és a központi bank igazgatósági tagja, Magyarországon a Állami Számvevőszék elnöke és alelnöke, a Monetáris Tanács és a Pénzügyi Stabilitási Tanács tagja,

f) a nagykövet, az ügyvivő és a fegyveres erők magas rangú tisztviselője, Magyarországon a rendvédelmi feladatokat ellátó szerv központi szervének vezetője és annak helyettese, valamint a Honvéd Vezérkar főnöke és a Honvéd Vezérkar főnökének helyettesei,

g) többségi állami tulajdonú vállalatok igazgatási, irányító vagy felügyelő testületének tagja, Magyarországon a többségi állami tulajdonú vállalkozás ügyvezetője, irányítási vagy felügyeleti jogkörrel rendelkező vezető testületének tagja,

h) nemzetközi szervezet vezetője, vezető helyettese, vezető testületének tagja.

(3) E törvény alkalmazásában a kiemelt közszereplő közeli hozzátartozója a kiemelt közszereplő házastársa, élettársa; vér szerinti, örökbefogadott, mostoha- és nevelt gyermeke, továbbá ezek házastársa vagy élettársa; vér szerinti, örökbefogadó, mostoha- és nevelőszülője.

(4) E törvény alkalmazásában a kiemelt közszereplővel közeli kapcsolatban álló személy:

a) bármely természetes személy, aki a (2) bekezdésben említett személlyel közösen ugyanazon jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet tényleges tulajdonosa vagy vele szoros üzleti kapcsolatban áll;

b) bármely természetes személy, aki egyszemélyes tulajdonosa olyan jogi személynek vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetnek, amelyet a (2) bekezdésben említett személy javára hoztak létre.

(5) E törvény kiemelt közszereplőkre vonatkozó rendelkezéseit a kiemelt közszereplő közeli hozzátartozójára és a kiemelt közszereplővel közeli kapcsolatban álló személyre is alkalmazni kell."
Nos ezek az emberek átesnek valamilyen szakszolgálati átvilágításon. Akkor minek szopatmi a mindenkit is?! Jaa hogy a magyar szolgálatok töketlenek és politikai megrendelésre dolgoznak! Az más - akkor kérdezzük meg a terroristákat is hogy terroristák-e , de higgyük is el nekik ha azt mondják nem!
Nem utolsó sorban üzleti titkokhoz a banknak semmi köze. Ezt le is nyilatkoztuk tavaly amikor ezt a foscht bevezették. Azóta sem vittek el - gyanúzom, mert nem bírják megvédeni ezt a passzust nemzetközi fronton.

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#17) joghurt válasza bitpork (#16) üzenetére


joghurt
(PH! addikt)

Ez EU-s pályázatoknál is nyilatkozni kell (egyenként, tételesen, közjogi méltóságonként és rokoni fokonként), hogy pl. nem fogadtuk örökbe Áder Jánost.
Miközben ugyebár az semmi problémát nem jelent az EU-s milliárdok leosztásánál, ha valaki a miniszterelnök saját lábon álló veje.

A tej élet, erő, egészség.

(#18) bitpork válasza joghurt (#17) üzenetére


bitpork
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Ezért mondom h teljesen felesleges vegzálása az egységsugarú keményen drogozó kisembernek.

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#19) Lauda válasza bitpork (#16) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Ezen miért akadtál fenn? A lényeghez semmi köze.

(#20) bitpork válasza Lauda (#19) üzenetére


bitpork
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Pont ez a lényeg. A pénzmosásnak nem a nyilatkozathoz van köze a terrorizmus meg szakszolgálati feladat. Egyik sem banki hatáskör. Tipikus tünete ez egyes állami szektorok gyengélkedésének.
Magyarázd el nekem hogy egy átvilágításon áteső ember miért kell hogy még egyszer nyilatkozzon?

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#21) Lauda válasza bitpork (#20) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

A bank honnan tudná ki van/volt átvilágítva?

Bemegy, igazolja magát, nyilatkozik, pár perc az egész. Bocs de tényleg a semmin rágódtok.

[ Szerkesztve ]

(#22) bitpork válasza Lauda (#21) üzenetére


bitpork
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Mert a bank ezen az alapon nem különböztethet meg. Ha a szakszolgálat és a nav a kiemelt státusz miatt külön adatokat kér, az ok. De a banknak ebben nincs semmi feladata , illetve nem szabadna h legyen. Max az alaposan dokumentált megkeresés alapján információt ad.
Holnap bővítik a kört akkor a bank - hangsúlyosan privát intézmény - majd BM adatokat fog kezelni?

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#23) Lauda válasza bitpork (#22) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Nem hinném, hogy ezzel a bank foglalkozik. Nyílván továbbítják a megfelelő hivatal felé.

(#24) adapter07 válasza Lauda (#6) üzenetére


adapter07
(lelkes újonc)

"És honnan tudni ki a becsületes és ki nem?"
Megvannak erre a megfelelő módszerek, és a megfelelő szervezetek amelyeknek az lenne a dolga, hogy ezt megállapítsa. Olyan ez mint a közúti ellenőrzés ahol, a rendőrség a szabályosan közlekedőket vegzálja, bezzeg a notórius szabálytalankodók még véletlenül sem lesznek megbüntetve.
Különösen bosszantó a dolog a bankok esetében, ahol hosszan lehetne sorolni a pitiáner ügyeskedéseket, amikkel lépten-nyomon lehúzzák az ügyfeleket. Miközben a banki kamatok szabad szemmel alig látható mértékűek, gyakorlatilag az ügyfél fizet azért, hogy a bank használhassa a pénzét.

"Ezek a dolgok értünk vannak, nem ellenünk."
Ja, az állam a javunkat akarja, csak nem szeretnénk odaadni. :)

(#25) Lauda válasza adapter07 (#24) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Mondj egy módszert kérlek.

A közúti ellenőrzés is érted van, nem ellened. Ha nincs takargatnivalód neked ez semmi problémát nem okozhat. Ellenőrizzenek csak amikor akarnak, állok elébe.

(#26) bitpork válasza Lauda (#25) üzenetére


bitpork
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Még a híresen militarista náci germán országokban sincs olyan h csak úgy a levegő pollentartalmára hivatkozva megállítanak és "ellenőriznek". Engem ne molesztáljon senki mert "csak". Végezze mindenki a munkáját úgy hogy másnak ezzel ne okozzon kellemetlenséget ha nincs egymással dolguk.
MOD

Jah és az érted van ellened-re hivatkozva kétszer már a NAV/VÁM megszopatott és egyszer 27'000€ egyszer meg 22'000€ károm volt belőle. A második tönkretett, de csak azt hallgathattam h ez értem van nem ellenem. Jah meg kaptam egy pecsétes papírt h visszajár a pénz csak nem kaptam vissza....

[ Szerkesztve ]

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#27) 66zio válasza Lauda (#25) üzenetére


66zio
(tag)

„Ha nincs takargatnivalód neked ez semmi problémát nem okozhat.” Küldd el mondjuk a rendőrség emailcímére az emailcímed és a hozzá tartozó jelszavad. (csak egy példa) Neked úgysincs takargatni valód. Olyanról még soha nem is hallottunk, hogy valaki visszaélt volna olyan dolgokkal amiket jogosan kapott meg, ááá nem volt még ilyenre példa a történelemben, soha.

Annyi haszna van ennek, mint a telefonos adategyeztetésnek. Egyszerű állampolgárt szívatja, mást meg nem érnek el vele. Amióta van azóta se hallottunk olyanról, hogy emiatt ennyi meg ennyi bűnözőt megfogtak.
Szegénykéimnek nem tűnt fel, hogy egy emberhez sok-sok sim tartozott, ahhoz, hogy ezt lássák, ez kell. Grat, profik ülnek a megfelelő székekben. Kérdem én, meddig tart egy bűnözőnek odamenni egy hajléktalanhoz, hogy figyu már menj be a telefonos boltba, hozz ki nekem egy simet én meg adok érte egy ezrest. Vagy ehhez hülyék a bűnözök?

De lehet én vagyok tájékozatlan, áruld már el nekem, hogy ezzel mégis mit érnek el? Mi közük a bankoknak, hogy ki közszereplő? Mi van ha én nem vagyok az és azt mondom, hogy igen? Mi van ha az vagyok és azt mondom, hogy nem? Mire is jó nekik ez az információ?

Mire jó az újbóli adatbediktálás? Nyitok egy számlát, aztán egy év múlva már varázsütésre nem az én adataim lesznek ott és helyre kell őket tennem?

Mi történik azzal aki ezt nem akarja meglépni? Pénzhez hozzá tud jutni? Vagy az úgy bent ragad mert csak?

(#28) YASKATIR válasza Lauda (#25) üzenetére


YASKATIR
(senior tag)

"Ha nincs takargatnivalód neked ez semmi problémát nem okozhat."

Anelkul, hogy valaszoltal volna, mar biztos vagyok abban, hogy te hiszel a mikulasban is. Komolyan nem ertem, hogy hogy a picsaba lehet valaki ilyen naiv, foleg ugy, hogy lathatoan internetet hasznal, ami raadasul nem kizarolagosan a facebook-bol all.

A vilagon nem letezik olyan ember, akinek ne lenne takargatnivaloja.

[ Szerkesztve ]

(#29) Snowy_owl


Snowy_owl
(senior tag)

Ez minden itthon jelenlévő banknál így lesz?

[ Szerkesztve ]

(#30) Lauda válasza bitpork (#26) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

A közúti ellenőrzésre gondolsz? Mert az van osztrákban, németben, lengyelben, szlovákban stb stb is.

(#31) adapter07 válasza Lauda (#25) üzenetére


adapter07
(lelkes újonc)

Mondjuk a józan ész. A probléma nem a módszerek, hanem az alkalmazás hiányával van, és az ellenőrzést végző szervek szelektív látásával. Ez egy kamu intézkedés, aminek semmi gyakorlati haszna nincs, csak az időmet pocsékolják. A bűnözők meg köszönik szépen jól vannak.

Ez meg nagyon idekívánkozik 3:40-től.

https://www.youtube.com/watch?v=KWml7-9zuAE

(#32) Lauda válasza adapter07 (#31) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Józan ésszel kiszűrni a terrorizmust, annak pénzelését? Ok. :D :D

[ Szerkesztve ]

(#33) Snowy_owl válasza adapter07 (#31) üzenetére


Snowy_owl
(senior tag)

Ott a pont, illetve korrupt rendőrök sincsenek...

[ Szerkesztve ]

(#34) bitpork válasza Lauda (#30) üzenetére


bitpork
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Ott nem állítanak meg ok nélkül. Ha igen annak oka van, és meg is bsznak érte :) Várj hívok ide mindjárt embereket akik onnan ph-znak meglátjuk mit mondank ;)

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#35) adapter07 válasza Lauda (#32) üzenetére


adapter07
(lelkes újonc)

Igen, szerintem ebben az országban sok problémát meg lehetne oldani némi jószándékkal és józan paraszti ésszel. :)

(#36) weiss


weiss
(őstag)
LOGOUT blog

Ó, hát ezt velem is el szokta játszani az OTP. Külföldiként évente beszkennelik a személyimet, nyilatkoznom, hogy nem vagyok USA állampolgár vagy mi, adószámot akarnak tőlem, átvilágítanak. Maradtam volna otthon inkább :W

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#37) Lauda válasza bitpork (#34) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Amit írtam, az tapasztalat.

(#38) Tikakukac válasza Lauda (#32) üzenetére


Tikakukac
(Jómunkásember)

Józan ésszel meglepően vadnak tűnő dolgokat meg lehet oldani.

De ha valamit gyorsan és egyszerűen meg lehet oldani oldjuk meg jóóóóó sok jogfin okossággal és lehetőleg 3 esőerdőnyi papírral. Az mindig segít :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#39) bitpork válasza Lauda (#37) üzenetére


bitpork
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Ha átutaztál rajtuk még nem az. De már szóltam ott élőnek, majd megcáfol engem ha tévedek :K

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#40) Lauda válasza bitpork (#39) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Minimum 100 ezer km-t vezettem le német-osztrákban. Tőlem hívhatsz akárkit, attól az én tapasztalatom nem változik és én ezt írtam le.

(#41) Feketelaszlo válasza bitpork (#39) üzenetére


Feketelaszlo
(senior tag)

Annak, hogy kit miért és milyen gyakran igazoltatnak kriminológiai okai vannak úgy Magyarországon, mint másütt. Itthon is van egy rakat történet olyan emberekről, akik több évtizeden át vezettek jogsi nélkül és egyszer sem állították meg őket, mert belesimultak a tömegbe. Nincsenek véletlenek: ha kisebbségi autód vagy nagy, fekete tipikus gengszterverdád van, akkor számíthatsz gyakrabb ellenőrzésekre szabályos vezetés mellett is (még ha mondjuk Németországban külső jegyek alapján nem is keltenéd fel a hatóság érdeklődését).

(#42) joghurt válasza Feketelaszlo (#41) üzenetére


joghurt
(PH! addikt)

Ehhez azért tegyük hozzá, hogy amíg az első főnökömnek megvan a jogosítványa, addig a rendőrség elégtelenül végzi a munkáját. Ennyike.

A tej élet, erő, egészség.

(#43) kali


kali
(Jómunkásember)

Voltunk bent a feleségemmel néhány napja a számlavezető bankfiókban, új bankkártyát igényeltünk (a jelenleg használttól eltérőre váltunk), mondom az ügyintézőnek, hogy ha már itt vagyunk, akkor átvilágítás, rázza a fejét, hogy még nem aktuális, majd jövőre.
Mivel a bankkártyák igénylésével sem volt teljesen képben - nekem kellett idéznem a fontos információk felsorolásából, mert eltérően akarta csinálni és még erőltette is, hogy úgy szokta, ezért nem álltam le inkább vitatkozni az átvilágítás miatt is, hogy csak azt adták meg, meddig kell elvégezni, illetve kérik minél előbb, pedig megért volna egy misét...

[ Szerkesztve ]

(#44) Polllen válasza bitpork (#34) üzenetére


Polllen
(PH! nagyúr)

Most tényleg azt akarod mondani, hogy Németországban és Ausztriában nincs hagyományos közúti ellenőrzés? :DDD

Engem is állítottak már meg. Megnézték az irataink, benéztek a csomagtartóba és aztán továbbengedtek. Durva, mi? ;]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#45) nemlehet válasza Polllen (#44) üzenetére


nemlehet
(őstag)

Van, de nem olyan mint itthon, hogy csak úgy megnézik, hogy minden megvan-e, hátha fent akadsz valamivel.

Ha benéztek a csomagtartóba akkor valószínűleg valami miatt fokozott ellenőrzés volt, ami egy speciális eset, mert alapból semmi joga a rendőrnek benézni a kocsidba. Angliában ezt úgy hívják "reasonable suspicion required". Ilyen lehet pl ha fűszagot érez, vagy illik a kocsi és a benne utazók leírása egy keresett személyre, bűntény történt és útzár van stb.
Tudtommal a németeknél és a sógoréknál is így van.

Az ha pl szabálysértést követsz el vagy gyorsan hajtasz és megállítanak már nem számít olyan rutinellenőrzésnek mint ami itthon szokott lenni, hogy csak random kiszednek a forgalomból, mert nem tetszik a kocsid színe.

Bár azért ez itthon sem gyakori, bár van pár rendőrörs ahol ez nagy divat (pl Békásmegyeren szoktak sorban állni akár 4-5 autó is és ott többször kiszedett ugyan az a járőr engem is, de soha nem büntettek meg, mert nem volt miért, csak rutinellenőrzés).

[ Szerkesztve ]

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#46) alevan válasza doeeg (#2) üzenetére


alevan
(PH! addikt)

OTP banknál volt hasonló (be kelett jelentenem, hogy USA-nak nem tartozom). Online foglaltam időpontot, 3 perc volt az egész. Több időbe telt parkolóhelyet keresni, mint amit a bankba töltöttem.

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#47) PBA


PBA
(tag)

Mindig nagyokat pislogok bizonyos emberek naivitásán. Akik nem látják át, hogy mi az ami valóban értünk van, és mi az, ami nem, és csak fölösleges figyelemelterelés (addig sem a tényleges disznóságokkal foglalkozik a jónép, amíg lefoglaljuk, szopatjuk őket, adunk nekik cirkuszt és rágcsálni való gumicsontot).
Pedig a fenti dolgok józan ésszel felismerhetőek. És nem a paranoiás összeesküvés elméletekről beszélek. Egy biztos, igen nagy alapigazság: minden népnek olyan vezetője van, amilyet megérdemel. Uff.

(#48) Lauda válasza PBA (#47) üzenetére


Lauda
(PH! félisten)

Én például azon pislogok nagyokat, mikor az ember már annyira paranoiás, hogy minden intézkedés esetén csak azt képes belelátni, hogy az neki rossz, az ellene van és vele mindig csak ki akarnak szúrni.

(#49) Tikakukac válasza Lauda (#48) üzenetére


Tikakukac
(Jómunkásember)

Welcome to Abszurdisztán, ahol a dolgok bizony leginkább így működnek :P

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#50) PBA válasza Lauda (#48) üzenetére


PBA
(tag)

Nem nagyon van értelme ezen dünnyögni. Láthatod, kis hazánkban mi megy és mi ment az elmúlt években. Értem, hogy nem zavar, sokakat nem zavar. Ez látszatintézkedés. Mondhatsz amit akarsz, tényleges problémát ezzel vajmi nehezen szűrnek ki. Fentebb írta valaki már: amíg a parlamentbe, ide-oda bevisznek olyan embereket, akik megbuktak a nemzetbiztonsági átvilágításon, és mindezt következmények nélkül teszik, addig miről is beszélünk?

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.