Ha lenne százezer forintom, megvenném ezt az új Mikroszoft Vindóz Tizenegy programot, és akkor tudnék itthonról is dolgozni
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Algieba:] Rádiótelefontól a digitális kiszolgáltatottságik az ökológiai válság korában
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [bambano:] Bambanő háza tája
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
őstag
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Itt látszik , hogy mennyire nem ismertelek. Nem hittem volna , hogy ilyennel foglalkozol . Sőt , ki sem néztem volna belőled bármilyen sertés nélkül írom ezt neked. Inkább a hosszas beszélgetések alapján más hivatás volt előttem amiben nap mint nap tevékenykedsz.
UI; ha lenne felesleges 100,000-Ft nálam akkor a listán levő dolgokat megvenném neked , hogy protekciós legyek .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
totron
addikt
Az olajradiátor nagyon jól észrevehetően fogja saját magát szerepeltetni a villanyszámlán is, csak jelzem.
Az biztos, infra panel kicsivel jobb választás lehet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
A kártyás fizetés helyett esetleg javaslom, hogy nézd meg a QR-kódos lehetőségeket, mert abban nincs plusz költség nélkül. Persze nem ugyanaz, mint a bankkártya, de ma már az emberek többsége rendelkezik mobillal
DeFranco
nagyúr
Ez most egy ilyen crowdfunding célú bejegyzés?
Nem gond az, csak akkor egyértelműsítsük hogy meg is induljon a projekt
100k nem olyan nagy tétel hogy ne jöhetne össze. Abban gondolkodnál hogy áthidaló kölcsönként kezeled és vállalod a visszafizetést ha a vállalkozás kitermeli?
Eastman
őstag
Szia!
Mindenre gondoltam, de ebben a pillanatban nem tudok megígérni mást, mint amit a bejegyzésem utolsó mondata tartalmaz. Tervezek egy Gerincvédelem, fájdalomoldások témát, ahol természetesen állok a Fórumtársak rendelkezésére és „szakmázhatunk”, elsősorban a prevenciót szem előtt tartva.
...és Biker topicjában is gyakrabban leszek, szerintem.
#4 totron + Lucky
Szempont a gurulós megoldás, mert naponta többször is ide-oda kell tennem a hősugárzót majd. Dolgoztam infrapanel alatt, nekem fájt a fejem, izzott a homlokom tőle. De megfontolom, azt a megoldást is. Az olajradiátorral jobbak a tapasztalataim. Tény, hogy megpörgeti az órát.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
dugo_
veterán
Ezt a hsz-t pont ebben a pozícióban olvastam el...
Eastman
őstag
Nemleszazúgyjó!, hatezer-öt.
#7 DeFranco
Szívesen segítek a számítógépes munkakörnyezetet az egészséges-közelihez optimalizálni, ha ez ellenértéket képez az IT-s és gamer Kollégák számára. Ezt megígérhetem.
[ Szerkesztve ]
törölt tag
Öreganyám vetetett velem ilyeneket a házába, csak az Adax-tól. Az se szar márka. Viszont az égvilágon semmivel se hatékonyabb, mint egy olajradiátor, csak épp 15 helyett 50 ezerbe kerül. Na jó szebb. Meg valószínű az ember jobban rá meri bízni a házat. De ennyi. Ugyanúgy 2kW megy bele villanyba és abból közel 2kW hő távozik, ahogy olajradiátor esetén is, mivel a működésük nagyjából azonos.
Lényeges villanyspórolás a klímával van, mert totál máshogy működik.
[ Szerkesztve ]
A kötelező.bizt felét sem adná ki
[ Szerkesztve ]
törölt tag
Azért egy Összecsukható Tábori Fapina még felfér a listára?
Eastman
őstag
Nem lesz rá szükség. Konkrétan randira hívtak mára. Mondtam, hogy OK, majd délután. Kértem a hölgyet, hogy ne a legszebb kabátjában jöjjön, mert még flexelünk délelőtt, be kell szabni két szögvasat a kínzópad alá, mert a merevítőzsámolyt leszereltem, útban lesz.
Nagyon régóta ismerem, szeretek vele mindenfélét dolgozni. Is.
[ Szerkesztve ]
A képen látható a Radikális Eukarióta Egyház főinkvizítorának legfontosabb eszköze?
Eastman
őstag
Nem, nem, annál egyszerűbb.
totron
addikt
A függőágyról mit gondolsz? A keménymagot képviselő hipszterkultúra művelői, hardcore túrázók hajlamosak jónak kihozni, de azt nekem ember be nem meséli, hogy a sréhen való fekvés egy banánalakzatban nem okoz nyakfájást vagy hogy a fejedet nem kell (ellen)tartani folyamat. A gerinc terhelése, formája sem üdvös olyankor szerintem.
törölt tag
Kikérem magamnak ez a prokarióták elleni diszkrimináció!
Az kérem a szentelt Víz.
Még szerencse, hogy nem akvárium van a templomok tetején.
Eastman
őstag
Egyes természeti népek évszázadok óta használják. A mi égövünkön és északabbra viszont annyira nem optimális szabadban a hűvösebb hajnalokon, mert a talajközelben megfázhat benne a derék. (Sátorozáskor ösztönösen jobban felöltözöl, vagy polifoamra fekszel.) Van ismerősöm aki szobában kifeszítve rendszeresen abban alszik, háton. Annyira nem gáz.
totron
addikt
Hmm. Na majd begyűjtöm a saját tapasztalatokat. Amit említsz, arra megoldás az egyik legidétlenebb szóval leírt kiegészítő, ami az........alpaplan. Vigyázat, tudatba makacsul tapadó.
Eastman
őstag
Ha bármilyen szövet összegyűrődik alattad éjjel, abból nyugodt alvás nem lesz.
Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Eastman
őstag
zseko
veterán
Jó, hát de egy függőágyat forgalmazótól mi mást várhatnál mint hogy istencsászárság
HR24.hu
nemlehet
őstag
Nekem is Adax van, nem azért hogy védjem, de valahogy nekem jobban bevált mint az olajradiátor. Legalábbis sokkal olcsóbbnak találom, szerintem jobb a vezérlése, vagy kevesebb benne a veszteség vagy nem tudom mi a mágia.
Nekem egy 800 wattos van a fürdőben, mert ott nincs fűtés (kamrának lett tervezve eredetileg, oda meg a hűvős a jó). Egy törülköző szárítós olajradiátor volt korábban ezzel olyan havi 10k volt fűteni a helységet és nem is volt igazán jó, pedig papíron az is szuper önvezérlős automata volt. Rettenetesen párásodott minden, reggelre rendszeresen cseppes volt a fal, penésszel harcoltam heti szinten.
Felraktunk egy ilyen Adax panelt és olyan 4k körül megoldja a fűtést, egyenletes 19 fok van és egyedül az ablak párásodik vagy cseppes reggel (de ez várható, régi, vékony, nem szigetel). Gyanítom a kijövő levegő sokkal melegebb ezért jobban keveri, meg talán érzékenyebb lehet ezért sokkal kisebb változásnál is bekapcsol ezért nem fűt túl és nem hagyja nagyon kihűlni a szobát mielőtt bekapcsolna.
Ugyanakkor van ahova nekem se vált be, egyik távoli vendégszobába raktam egy 2 kilowattosat nem sikerült vele hasonló spórolást elérni, bár tény hogy ez nem kattog, nem pattog és tényleg megbízhatóan előállítja a hőmérsékletet amit beállítok rajta.
Amúgy van ebből olcsóbb is, a Xiaomi panelek kb fél áron mennek és állítólag vannak olyan jók mint az Adax.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
bejegyzés Mire költenék most százezer forintot (?)
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen7 8845HS/32GB/1 TB/RTX 4060 8GB/Win11H/Garanciális
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS165Hz/Ryzen7 7735HS/16GB/512GB SSD/RTX 4070 8GB/NoOS/Garanciális
- iMac 17,1 27" 5K Late 2015 Core i5 -6700K 4.0 32GB RAM/ 256GB SSD Radeon R9 M395/2 ÜZLETBŐL 27% ÁFA
- Lenovo Legion 16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen5 7640HS /1TB SSD/16GB/RTX 4060/ NoOs/Garanciális
- Apple iMac 17,1 27" 5K Late 2015 i7 -6700K 4.0 16GB RAM/1TB Fusion Drive Radeon R9 M395/2G ÜZLETBŐL