Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz Racecam #86 üzenetére

Elméletileg ez egy semleges blog, semleges topic, bár tény, hogy témába vágó.
    Hiszem, hogy nem okoztam kárt harmatos lelkekben, mert mondtam valamit.

Nos, a javaslatot érdemes lenne megfontolni. Ki lenne húzva a méregfog.

Megjegyzem yetike tett egy ígéretet, mely szerint elbeszélget a sráccal. Történt egyáltalán valami? A privi titok, de mégis, létezik közös nevező?

Nem vagyok én ellenség. Kár rám spejzolni.
    Túlbecsülsz. Szavaim elenyésznek, követőim nincsenek.

Megszólíttattam, megszólaltam. Ennyi.

• tildy

nagyúr

válasz Racecam #42 üzenetére

Hozzászólásom már lett törölve se szó se beszéd, ezért is mentem megkérdezni a moderációval kapcsolatos kérdésekbe , mi történt vele .
    Ha kérhetném ne ferdíts: nem moderátorok , hanem egy-két moderátor .

Az is rendben van szerinted, hogy diagnosztizáltad egy fórumtársadat, hogy milyen orvosi kezelére van szüksége, de ugye én ezt nem tehetem meg és nem is teszem meg Veled szemben.
    Korábban már megtörtént (akkora az arcod, illetve tegnap a félkegyelmű -amit persze többes számba rejtettél). :U

Egyébként rendben van, mert tényleg segítségre lenne no name-nek szüksége, ő maga is elmondta, hogy ha nincs hozzászólás lehetőség akkor már nem is jó móka az egész. Én ezt heccnek tartom, és annak, hogy az az igénye, hogy foglalkozzanak vele, akkor viszont nem a ph-ra van szüksége, hanem akár családterápiára, vagy pszichológusra.

joey20 a tehetetlenséggel kapcsolatban mindent leírt. Én is ezt látom. Tehetetlenek vagyunk, hgoy a személyes részt amolyan cikk színvonalra emeljük. Mert az az kinézetileg. Számomra fura, hogy bizonyos területeken korlátokat szabtok (fórum), más területeken meg minden megengedett. emlékszel ugye racecam arra, mikor a fáradt gőz valami hasonló módon működött? Az emberek tudták, mit lehet mit nem, nem ment az annyira értelmetlen topiknyitás ,stb. egy idő után szabályok kellettek.
    Azt mondjátok, mindenhol így működnek a blogok : igen így működnek, tehát ha valaki annyira akar olyan működő blogot, talál magának.
    Viszont azért itt kérem, maradjon már egy színvonal . Legalább helyesírásilag.

• Rive

veterán

válasz Racecam #10 üzenetére

Az elvek szép dolgok, de az idézőjel/aposztróf kicsit módosít a dolog értelmén, és az 'elveim vannak' ügylettel kapcsolatban legalább akkora könyvtár összejött már az idők folyamán, mint az elvtelenségről. Fele dráma, de másik fele komédia, remélem érted, mire gondolok.

Kevered, a Logout címlapot a bloggal // saját blogba minden belefér.
    Nem érdekel a cimlap. A blog se. Ami engem érdekel, az ez. És most ugye az van, hogy ennek egy sarkában olyan is megengedett, ami közben más, tkp. hasonlóan szabados részein - nagyon helyesen - nem megtűrt. És aki ez ellen a romboló kivételezés ellen lázad tehetetlenségében, aztán meg persze elvéti a mértéket, erről maga tehet? Hát max. részben.

És közben arra hivatkoztok, hogy 'elveitek vannak'. Bocs, de ez így nagyon sánta. Sajnálom, ha nem érzed.

Sok törődéssel emblematikus figurává emeltétek a vita tárgyát. Ettől már meg nem szabadultok a jelen szabályrendszerben. Új emberek, új(abb) reakciók, amíg értelme van ide járni.

• Rive

veterán

válasz Racecam #7 üzenetére

Nézd, gyakorlatilag asszisztáltok a törzsgárda megosztásához, tizedeléséhez. Ne mondd nekem, hogy ez nem lényeges. És én ezt látom, és hullára nem érdekel az a személy maga, aki ebbe titeket belekergetett, mert ha hagytátok magatokat, az nem rajta múlt, világos?

A blogtér, mint a fórum, magánterület. A tulajdonos ill képviselője megmondhatja, mi fér bele vagy mi nem. Ha akarja. OK, vettem, nem akarjátok, helyette 'elveitek vannak'. Ti döntésetek. Jogotok van hozzá. Nekem meg jogom van hozzá - amíg meg nem tiltjátok - hogy ennek mellékhatásaira felhivjam a figyelmeteket.

Amúgy meg részemről pöttyet fáj, hogy egy olyan helyre irtam azt, amit eddig hozzátettem ehhez a fórumhoz meg a közösséghez, ahol - mint utólag kiderül - tkp. mindegy, mit és hogyan ír az ember. Ha régen is ez lett volna a 'norma', akkor sz@rtam volna az egészbe.

Szimpla, egyszerű.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés