- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Idáig sem volt titok.
Ami pedig kettőnk dolgát illeti, én komolyan hiszem, hogy bár eléggé kemény csatákat vívunk időnként, nincs köztünk balhé.
Tény, hogy khm... hogy is mondjam... nem igazán értem kitartó ragaszkodásod egy olyan személyhez, akitől okkal elfordult rajtad kívül mindenki. Az viszont, hogy nem értem, nem jelenti azt, hogy nem tisztelem.
Mondok még valamit.
Az egy dolog, hogy védencednek van szeretett anyukája, ám ugye elfoglalt, és elfogult gyermekével szemben.
Te kívülről látsz, és talán tisztábban, mint az édes szülő, hiszen képesítésed is erre ösztönöz. Nos, ezen az alapon véllek pótanyukának. Támogatod, pátyolgatod védenced, és akkor sem pártolsz el tőle, amikor már az ég is rászakad. Szerintem megtisztelő a titulus, és ha a srácot megkérdeznénk, büszkén felvállalna.
Részemről többször nem térek ki a dologra, megígérem.Védenced nem ír, és ahogy mondtam, ez a szünet jót tesz a kedélyek lecsillapításának. Van idő eltöprengeni az eseményeken, és ha fájnak is az elvesztett társak, lassacskán múlttá válnak a történtek.
A hamu alatt viszont ott van a szikra. A tűzvész megelőzhető, csak kompromisszum kérdése. Idézem magamat.
"Mivel tényleg nem igazán üdvös a srác tevékenysége, írjon a logoszférába. Ez nem jelent elszigeteltséget, hiszen publikus blogjában megjelentethetné az írás címét, és egy linket, ahol a lényeg olvasható. Hozzászólás engedélyezett.
Cirkalmas? Igen.
... Ezt a bántó részt kihagytam ...
Aki kíváncsi az írásra, az rákattint a linkre, és élvezze kedvére a mesteri, művészi alkotást. Véleményt akar alkotni, egekbe magasztalni a szerzeményt? Semmi akadálya. Bezárja (vagy sem) az új ablakot, és a publikus blog topicjában megteheti."Szerinted bántó megoldás?
-
Vakegérke
félisten
"..no name nem is ír mostanában, és úgy látom, mintha nagyon is hiányozna egyeseknek, mert nincs kin élesíteni a fogakat."
Szerintem jobb is így. Legalább lecsitulnak a kedélyek.
Ami pedig a fogak élesítését illeti, újra felrakott írásaiban szóvá tehettünk volna pár dolgot, nem éltünk a lehetőséggel.
Szószátyár vagyok, de már én is legyintek, nem érdekel. -
tildy
nagyúr
Mivel Vakegérke igényes írásokat ír, ez nem valószínű, hogy előfordulhatna.
De ha megkérnék, és többen jeleznék felé ( vagy felém) , akkor elgondolkodnánk rajta, illetve reagálnánk rá .Lehet kérni, hogy ne reagáljanak rá. Oké, akkor aki nem tudja türtőztetni magát, privátban tolná, ahol a moderátorok sem látják, megosztani meg ugye azt nem lehet a nagyérdeművel: 22-es csapdája.
Az 57 tényleg versenyképes - csak te nem látsz a tartalom mögé, míg vakegérke tudja mit jelent - mindezek mellet kicsit teszt is, mennyire van eltűrve az ilyesmi.
Beismerem azzal az írással feszegetem a határokat. Kíváncsi voltam, megkapom-e érte azt, hogy ez totál értelmetlen.
Örülök hogy pont tőled kaptam meg , ezzel beismertél jópár dolgotA követendő példák pedig ott vannak: van pár kiemelt írásom , ami szakmailag megállja a helyét, ami pedig nem odavaló, azt is próbálom korrektül megfogalmazni.
Mindezek mellett figyelmedbe ajánlom Viszlát írásait - nem akarok a nevével takarózni , de most muszáj - akinek szintén szemet szúrt az , amiről beszélünk (én így láttam) , az eredményt ismered.
Ha kicsit is olvasol , akkor tudod miért nem a logoszférába került. Leírtam egy korábbi írásomban. Az ok egyértelmű: pont "no name" miatt. Sőt tervemben volt folytatni is, mert én már csak ilyen rendszerellenes vagyok, és akár meg is tehetném, hogy végigspammelem számokkal a személyes bejegyzésem. Mindig az írásaim lennének legfelül, kíváncsi voltam, mikor szólnának a modok.
Viszont ez olyan szinten mélyre süllyesztene azok szemében, akik a nevem után keresnek, hogy ezt nem tehetem meg. Majd egyszer talán álnéven. (Bár akkor meg Vakegérke orrolna meg rám)
És hidd el, nagyon jól tudom, hogy a logoszférában lenne a helye, és egy percig sem tiltakoznék miatta.
-
tildy
nagyúr
Baloldalt fenn, top 10, illetve jobboldalt a frissülő írások.
Mondok valamit: ezernyi blogoldal kínál szabadon használható blogot, ahol tényleg azt ír az ember, amit akar, tényleg úgy ír ahogy akar, akkor miért a törzsgárdát zavarnád el innét? És miért pont ezt az oldalt kell bizonyos szint alá süllyeszteni?Én őt sem zavarnám, csak megfelelő helyre irányítanám: de nem lehet.
Én is mondok valamit: lehet, hogy az a társ épp dolgozik
Mint kiderült " no name" nem az írás öröméért ír, hiszen megírta, úgy már nem is poénos, ha nem lehet közvetlenül hozzászólni az írásaihoz, az már nem funny. Mi ez ha nem direkt arra játszás, hogy mindegy hogy hogyan, de szó legyen róla?
Volt itt ilyen ember, nevét nem mondom ki ki , de annak még az írmagját is irtották a moderátorok. Igaz ő sokkal erőszakosabban nyomult, de a cél ez volt: beszéljenek róla. -
Vakegérke
félisten
Ami a pótanyuka szerepet illeti, emlékeim szerint felvállaltad. Ha nem így van, elénézést. Ha mégis, akkor mostanra blamázs?
Pátyolgatás. Tudsz jobb szót arra, hogy védencedet anyatigrisként óvod, és neki adsz igazat, holott kitiltások szegélyezik jelenlétét?Segíts neki, abból nincs baj. Csak nem kéne elkapatni. Nézd csak, mi lett a szerény kisfiúból. Egy részvétlen karrierista.
tildy mondott valamit.
"Ezért gondolom azt -és tartom is a vélemény annak ellenére, hogy amdoerátorok msát gondolnak - hogy no namet nem kitiltani kell, hanem a megfelelő helyre irányítani( logoszférába), vagy kérni tőle a kommentek kikapcsolását (ugyanis flamekeltő az írása, akkor is, ha totál semleges témákról ír.)"
Osztom a véleményét.
Ja, hogy akkor csórikám hozzászólások nélkül marad? Nem jobb úgy neki? Hányan fogadják kitörő örömmel, hurrázással írásait? Kapásból jön a kritika, és mivel képtelen kezelni a hozzászólásokat, előbb utóbb jön a "szétoffolták" című duzzogás.
Ki a fenének kell ez?Ami tildy meglátását, javaslatát illeti, hozzátennék valamit, moderátorok figyelmét kérem.
Mivel tényleg nem igazán üdvös a srác tevékenysége, írjon a logoszférába. Ez nem jelent elszigeteltséget, hiszen publikus blogjában megjelentethetné az írás címét, és egy linket, ahol a lényeg olvasható. Hozzászólás engedélyezett.
Cirkalmas? Igen.
De nem tolakodik kapásból az arcunkba az a helyesírási, szellemi mocsok, amely önmagában is provokatív.
Aki kíváncsi az írásra, az rákattint a linkre, és élvezze kedvére a mesteri, művészi alkotást. Véleményt akar alkotni, egekbe magasztalni a szerzeményt? Semmi akadálya. Bezárja (vagy sem) az új ablakot, és a publikus blog topicjában megteheti.Véleményem szerint megnyugtató megoldás lenne. A kecske, és a káposzta esete.
talmida:
"Ha a kínálat nem olyan megfelelő, odébb lehet állni, nézelődni más portálokon...vagy még jobbat mondok, le lehet zárni a gépet és több időt tölteni a társsal. Harmadik 5letem az, hogy te írj színvonalnövelő, példamutató cikkeket."
Ez kritikán aluli beszólás volt. Mondhatnám gusztustalan. Hányan menjünk új otthont keresgélni csak azért, mert jött egy akárki, és mocskot borít a lábunk elé?
Ami pedig a cikkeket illeti, tildy legsutább szösszenetével sem összevethető védenced egyetlen szerzeménye sem. -
Rive
veterán
Konkrétan az üggyel kapcsolatban egy nem is annyira összetett játszmarendszer aktív részese vagy, aminek egyik lényeges eleme az erőfeszítésre való képtelenség, illetve segítségre szorulás látszatának fenntartása. A felnőtti oldalról nem igazán indokolható efféle játszmarendszer táplálása. Még azt is gondolhatná az ember, hogy tapasztalathiány helyett tudatos választás áll a dolog mögött.
Már rég itt voltam, amikor üstökösként iderobbanva egy agyament vallási maszlaggal próbáltál 'segíteni' valami szerencsétlenen, mindenáron, mindenki ellenére. Örülök, hogy azóta megtaláltad a helyedet, és a tagság értékes részévé váltál. Magamról szólva - még a HIXen kezdtem, ha tudod, miről van szó. És hidd el, nem vagyok vevő a korral való játszadozásra.
A magam mértékével megpróbáltam hozzátenni valamit ehhez a helyhez is. Valamelyest magaménak érzem, igen. A törzsgárda legnagyobb része így érez. Ezért tud jó lenni ez a hely.
-
Rive
veterán
A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon.
Ha alacsonyodásról van szó, akkor alacsonyodásról van szó. A pletykarovat SZVSZ se jobb, se rosszabb, mint egy... Bah.Persze a gúny és a személyeskedés nem igazán tolerálható. Az igénytelenséget választani és pártolni viszont... No mindegy. Ahhoz is kell egyfajta lelkület, a végállomásról példákat meg akárki talál, aki a neten körülnéz.
Bakker, felhajtok valahonnan néhány grafomán emót, kell a gyűjteménybe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sajnálom, hogy még mindig nincs valamiféle "fellebbezésre" lehetőség a PH!-n.Tudom, hogy magánterület és a...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest