Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nagyon egyetértek veled.
Eastman:
Egy kis megjegyzésedtől eltekintve, úgy érzem, hogy megértettem, hogy miről írtál. Nagyon érdekes és gondolatébresztő a cikked.
, ...de az a bizonyos megjegyzésed, "kérdésed" viszont nagyon meglepett.
Arra reagálok most: 
Vannak alapszabályok. Ha valaki értékeli azt, hogy itt lehet a Logouton, (én értékelem!) az legyen szíves megbecsülni ezt a helyet és az itteni embereket is, kortól, nemtől, IQ-tól függetlenül! (Ez nem neked szól, hanem a kitiltott(ak)nak és vakegérkének is, aki ezerrel védi őket)
A személyeskedés egyáltalán nem való ide.
A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon. Olyan nehéz ezt fölfogni?? 
Miért nem tud mindenki CSAK az adott szakirodalomra (témára) koncentrálni és a személyes ellenszenvét magában tartani?? Ugyan jót nevettem Ádyz cikkein, de az nem jelenti azt, hogy helyeseltem, vagy egyetértettem vele. Sőt, nagyon undorító, "csipollás" dolognak tartom, ha valaki másokból gúnyt űz, különösen, ha gyenge az áldozat.
Az ilyen durva hibákat elkövetőknek tisztában kell lenniük a tetteik következményeivel is.
Azon csodálkozom, hogy van, aki ezen meglepődik.
Emberek, az internet egy igen veszélyes és könyörtelen platform, ahol futótűzként terjedhet jó és rossz egyaránt...Egy virtuális faliújság, ahol a józan észnek és az emberségnek kell dominálnia. Minden tiszteletem a moderátoroké, akik több-kevesebb sikerrel jó mederben igyekeznek tartani a logoutot! 
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te előbb utóbb modi leszel. (szvsz)

-
Eastman
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ...de az a bizonyos megjegyzésed, "kérdésed" viszont nagyon meglepett.
Arra reagálok most: 
A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon. Olyan nehéz ezt fölfogni??
Emberek, az internet egy igen veszélyes és könyörtelen platform, ahol futótűzként terjedhet jó és rossz egyaránt...Egy virtuális faliújság, ahol a józan észnek és az emberségnek kell dominálnia. Minden tiszteletem a moderátoroké, akik több-kevesebb sikerrel jó mederben igyekeznek tartani a logoutot!