Tudom kicsit talán tömény így első olvasásra, de menü képeket még nem sikerült készítenem. Majd egyszer...
[ Szerkesztve ]
Tudom kicsit talán tömény így első olvasásra, de menü képeket még nem sikerült készítenem. Majd egyszer...
[ Szerkesztve ]
hasznos írás, kár hogy én lusta vagyok ilyenekkel machinálni, utolsó faluban is elmászok inkább a konnektorig és teljes mértékben hidegen hagy hogy 10 óra alatt lemerül az akksi a nem túl energiatakarékos használat miatt.
(#3) asadasad22
hehe, hasznos kis írás
egy időben én is sokat kísérletezgettem a dolgokkal, eleinte még ki is kapcsolgattam éjszakára a telefonom, de aztán még eer is lusta lettem, ráadásul nem is észleltem, hogy emiatt jelentősen gyorsabban merülne le a telefon
a wlan beállításokkal is próbálkoztam, de miután az Energy Profiler hasonló fogyasztást ír ki minden esetben, ezzel is felhagytam. viszont az utóbbi progi egyértelműen kimutatta azt is, hogy a fogyasztások így alakulnak: WLAN<2G<3G<3,5G. bizony, a 3,5G messze a legtöbbet fogyaszt, viszont sokkal hatékonyabb a 2G/3G-nél, így folyamatos adathasználatkor még is is megérheti használni. viszont a WLAN minden esetben kevesebbet fogyaszt a tapasztalataim szerint, persze a fogyasztás nagyban függ az igénybevételtől, nem mind1, hogy csak simán csatlakozva van a telefon, van full gázzal tölt, nagyon nem.
egy tipp: ez a leírás szerintem sok más újabb S60-as telóhoz is nagyjából passzolna, talán érdemes lenne ennek megfelelően átírni a címet
[ Szerkesztve ]
Hasznos írás,csak az a baj h SE-m van.
Azé végigolvastam
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
Azért egy ilyen kategóriájú készüléknél ne takarékoskodjunk már a rezgővel és a csengőhanggal... Nem rossz a cikk, de nekem nem tetszik ez a "lapos üzleti vonal"! Az utolsó buisness Nokia ami visszadott valamit a régi 6310-es hangulatából, stílusából az az E60 volt(szubjektív vélemény)! Ez már nem az igazi számomra.
[ Szerkesztve ]
when the sun shines, we'll shine together
Esetleg ha szőrszálhasogató az ember, menü/opciók/ikonanimáció-t is ki lehet venni, bár tudom alapból kikapcsolt állapotban van, de ha használja valaki ezzel is megtakaríthat egy kevés kraftot.
Osztom.
A cikk mindesetre hasznos lehet, bár azért a +1 napért nem éri meg szerintem
"Education is important but big biceps are importanter"
Pff hát szerintem aki azt használja, hmm hát az eléggé ízléstelen, mert nagyon elrondulnak az ikonok, ha használod az ikonanimációt.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
Utálom tölteni a telefonom, inkább használnék egy reaktoros mobilt. De egyébként a leírt takarékossági "intézkedéseknek" én is csak kb a felét használom.
mod:
gYaLo:
[ Szerkesztve ]
Hi!
Jo iras.
Erezheto hatas csak a 3g kikapcs, fenyero lehuz (anno 6630amnal fullrol felre lehuzasa fel napot jelentett). Bt, meg wifi kikapcs. az 0sszes tobbin max 10 percet nyersz osszesen.
Ejjelre nemszoktam kiloni a telefonom volt mar ra pelda, hogy valakiert surgosen menni kellett... sohasem tudhatod. Ennek a hatulutoje az hogy olyan is eler akit nem akarsz de erre van a callblack list.
Gyáva népnek nincs hazája!
A wifinél nem tudjátok, hogy hol lehet proxy-t beállítani?
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
Talán a topikban tudják...
Módosítottoam a címet. Kösz a tippet.
Kalandor: Sajnos az E51-nél nincs ilyen funkció (tudtommal), pedig ezzel elég sokat meg lehetne spórolni. Csak a fényerőt veszi le 0-ra, de a maga a kijelző nem kapcsol le.
[ Szerkesztve ]
Rányomtam egy Patch-et, pár helyesírási hiba lett javítva, meg kicsit ki is pofoztam.
Egy hajszálnyit talán az is segít, ha az alapértelmezett témákat használjátok, nem az utólag feltelepítetteket!
nekem az utsó tipp tetszika legjobban és valóban ez a leghasznosabb
"A fényérzékelő érzékenységének csökkentésével még kisebb fény mellett (pl. félhomályban) sem kapcsolja be a billentyűzet világítását, illetve kapcsolja a kijelzőt nagyobb fényerőre."
A félhomályban a kijelzőt kisebb fényerőre kapcsolja.
Saját tapasztalatok: Nekem munkanapokon két IMAP postafiókot szinkronizál a telefon. Nem ritkán estefelé már enni kér. Ha duál módból átrakom GSM-re akkor tovább bírja, de akkor ugye jóval lasabb.
Én örültem volna egy 3× erősebb aksinak egy akár 2× vastagabb telefonon, de olyat sajna nem csinálnak