Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
panis
csendes tag
válasz
Jetteroh
üzenetére
Igen töröltem mindent. Sőt a regisztrációs adatbázisból mindent, amiben szerepelt az Astrometa, azt is kitöröltem. Uninstalláltam az összes TV néző programot is, hogy azokban se maradjon vissza semmi. Természetesen közben nyolcvanszor újraindítottam a gépet is.
Készítettem pár képet a legjobb eredményekről, amit elértem. Ezek alapján talán gyengének is nevezhetném a bejövő jelet, de az osztó előtt is ugyanilyen volt, azonkívül a TV-nek, meg régebben a Terratec kártyának is elegendő volt a szint. A képeken látszik is, hogy kb. 70% körül van, csak a Quality 0%. Az is látszik a képen, hogy DVB-C-nek ismeri fel a gép.
Nincs több ötletem.

-
panis
csendes tag
Úgy csináltam, ahogy leírtad, de továbbra sincs semmi. Egy fontos dolgot kifelejtettem az esemény leírásból. A jelszint kb. 70% körül van mindenütt, de a minőség mindig 0.
Feltettem a MediaPortalt is. Azzal sincs változás. Egyébként minden program, amit próbáltam DVB-C-nek ismeri fel az eszközt. Csak a Windows ír "ASTROMETA DVB-T2"-t az eszközkezelőben. -
panis
csendes tag
Tulajdonképpen ezt tettem fel, csak a lemezen levőnek FSC DVBC_Setup_160614 volt a neve. Miután nem ment, utána töltöttem le az általad is belinkelt, a lemezen levővel byte-ra megegyező file-t. Leszedtem az elsőt és feltettem a másodikat. A gép "Astrometa DVB-T2 Device"-nek látja. Még nem írtam, hogy Win10 alatt próbálkozom. De kínomban feltettem a T-s drivert is, mondván, hátha felcserélték a kettőt. Amikor leszedtem, akkor csak egy Astrometa DVB-T2 eszközt talált. Utána tettem fel a honlapról letöltöttet, de nem változott semmi.
-
panis
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni ehhez a tunerhez, mert nem boldogulok vele. Képet egyetlen egyszer sem sikerült előcsalnom vele, csak fekete, szürke, vagy zöld képernyőt. A zöld tetején időnként feltűnik egy színes sáv, de aztán ennyi. Hang többnyire nincs, csak nagy néha egy-egy pár tizedmásodperces valami.
Az Aliexpressen vettem, kaptam hozzá egy lemezt, ami az Astrometa oldalán található legújabb drivereket és a legújabb verziójú TVRPlayereket tartalmazza. A DVB-T-s részt nem tudom kipróbálni, mert a pici botantenna kevés a vételhez, viszont Digi előfizetésem van, így a kábelen ott a teljes műsor. Azért is vettem. Régebben, míg megvolt az asztali gépem, abban volt egy Terratec Cinergy kártya, amivel tudtam tv-t nézni, meg felvenni. Most egy i5-ös laptopom van, szerintem ez elég kell hogy legyen ehhez. Olvastam itt a fórumon, hogy van aki Raspberryvel használja.
Kipróbáltam több programot (DVBViewer, ProgDVB, SmartDVB, VLC, SchiboPVR), de mindegyikkel ugyanaz az eredmény. Van amelyik több csatornát talál, van amelyik a csatornák neveit is beazonosítja, van amelyiknél az EPG is működik, de kép és hang egyiknél sincs.
Egy jelosztó van a lakásban, ahol a nappali és a már említett régi Terratec-es működési hely irányába megy el a kábel. Kipróbáltam, hogy az osztó előtt csatlakozok rá, de úgy sincs semmi.
A gépemen van egy csomó codec. Többek között a legújabb ffmpg és lav is.
Pillanatnyilag nincs több ötletem. Azon kívül, hogy halott a kütyü. Olvastam, hogy fordult már ez elő másnál is. De még működés előtt?
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi